Jiangsu Linyang Energy Co, Ltd ishte themeluar në 1995 në Qidong, Kinë me një kapital të regjistruar prej 270 milion dollarë dhe një ide inovative të ketë një rol efektiv në industrinë e menaxhimit të energjisë dhe gjenerimit të energjisë së decentralizuar. Ne kemi vazhduar historinë tonë të suksesit në tregun e brendshëm dhe ndërkombëtar të energjisë përmes më shumë se 150 filialeve, më shumë se 550 anëtarëve të ekipit të R&D ekspertëve dhe zgjidhjeve të zgjeruara Smart Grid dhe Smart Marketing.

më shumë
më shumë

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Nëse doni të merrni informacionin e fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni