banderolë

Meter Box Manufacturers - China Meter Box Suppliers & Factory

  • Kutia inteligjente e njehsorit BS

    Kutia inteligjente e njehsorit BS

    Kutia e njehsorit të serisë PE1 është projektuar posaçërisht për njehsor inteligjent njëfazor dhe matës inteligjent trefazor në të njëjtën kohë me MCB si opsional.Kutia e njehsorit të serisë PE1 është bërë nga lloji i ri i polikarbonatit plastik inxhinierik miqësor ndaj mjedisit, i cili ka një performancë të lartë izolimi, ventilim të mirë dhe rezistent ndaj shiut.Rezistenca e tij e fortë ndaj ultravjollcës, plakjes, shiut acid, spërkatjes së kripës e lejon atë të instalohet në mjedise të vështira.Me dizajnin shkencor kundër ndërhyrjeve, mbulesa e mbyllur mund të parandalojë prekjen dhe vjedhjen e njehsorëve.

  • Kutia e njehsorit Din Rail

    Kutia e njehsorit Din Rail

    Kutia e njehsorëve të Serisë PE2 është projektuar posaçërisht për matësit e serisë Din Rail dhe mund të vendosë mënyra të shumta matësash në të njëjtën kohë me MCB si opsionale.Kutia e njehsorit të serisë PE është bërë nga lloji i ri i polikarbonatit plastik inxhinierik miqësor ndaj mjedisit, i cili ka një performancë të lartë izolimi, ventilim të mirë dhe rezistent ndaj shiut.Rezistenca e tij e fortë ndaj ultravjollcës, plakjes, shiut acid, spërkatjes së kripës e lejon atë të instalohet në mjedise të vështira.Me dizajnin shkencor kundër ndërhyrjeve, mbulesa transparente e mbyllur mund të parandalojë prekjen dhe vjedhjen e njehsorëve.