banner

Program kompjuterik

 • HES

  HES

  ElS-Collect është një platformë ndërvepruese e bazuar në re për mbledhjen e të dhënave që ndërlidhet me njehsorë të ndryshëm dhe përqendrues të të dhënave (DCU) përmes kanaleve të ndryshme të komunikimit (GPRS / 3G / 4G / PSTN / Ethernet, etj.), Duke mbështetur shumë protokolle matëse dhe industriale (DLMS COSEM, IDIS, IEC62056-11, Modbus, DNP3,).

  Përdorimi i platformës së bazuar në internet dhe standardit CIM (IEC61968 / IEC61970) mbrojnë shërbimet ndaj çdo monopoli shërbimi, duke siguruar një kanal të sigurt për të bashkëvepruar plotësisht me aplikacione të ndryshme të palëve të treta, duke përfshirë por jo kufizuar në Faturim, Shitje, FDM, DMS, OMS, CIS, EMS , etj

  ElS-Collect ka një strukturë modulare dhe fleksibël për tu instaluar në cilindo prej bazave të të dhënave Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL i cili garanton mbështetjen e miliona metrave si dhe funksione të reja standarde që mund të integrohen me serverat e bazës së të dhënave HES ose thjesht të transferojnë të dhënat e mbledhura te të tjerët aplikacione për përpunim të mëtejshëm. Dizajni i saj i bazuar në cloud lejon shërbimet të instalojnë ElS-Collect në stacionin qendror dhe t'u japin përdoruesve të ndryshëm kudo dhe pa ndonjë kërkesë instalimi në monitorimin e largët dhe kontrollimin e nyjeve të matjes në mënyrë të sigurt dhe të lehtë.

  ElS-Collect mbështet shumëllojshmëri funksionesh të klasit botëror të cilat mund të personalizohen përmes modelit të tij modular dhe kërkesave të klientit.

 • MDM

  MDM

  EIS-Manage është një platformë inteligjente e menaxhuar dhe analizuar e të dhënave bazuar në SOA, e aftë të merret me miliona të dhëna, të gjenerojë me shpejtësi analiza dhe raporte të ndryshme. EIS-Manage është dizajnuar gjithashtu ndërmarrjet fuqizuese modulare dhe të bazuara në renë në mënyrë efektive ulin kostot e përgjithshme të metodës së instalimit të klientit / serverit. Duke mbrojtur informacione të vlefshme, EIS-Manage mund të integrohet me disa baza të dhënash si serverat kryesorë dhe serverat e bazës së të dhënave rezervë me shumë shtresa të cilët të gjithë komunikojnë vazhdimisht me njëri-tjetrin, duke siguruar një informacion të sigurt dhe të sinkronizuar. EIS-Manage mbështet standardin CIM (IEC61968 / IEC61970) për të bashkëvepruar me lehtësi me sistemet e tjera të HES dhe palëve të treta.

  Kjo platformë e Menaxhimit të të Dhënave të Matësit (MDM) ka një larmi modulesh të zbatueshme për t'u marrë me sfidat e mëdha të ndërmarrjeve si humbja e energjisë, menaxhimi i aseteve dhe sistemi i monitorimit të transformatorëve. Të gjitha këto analiza konceptuale së bashku ndihmojnë shërbimet që mbrojnë saktësisht të ardhurat dhe pasuritë e tyre, duke planifikuar për një rrjet të besueshëm shpërndarjeje dhe në mënyrë efektive të rrisin kënaqësinë e klientit. EIS-Manage mbështet baza të ndryshme standarde dhe të besueshme të dhënash si Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL,… Sigurimi i motorit të avancuar të raportimit të personalizuar, moduleve standarde GPS dhe platformës së shërbimit të klientit të bazuar në internet të bazuara në përdorim.

  EIS-Manage si një sistem më vete ose i integruar me HES, mbështet shërbime të ndryshme përmes strukturës së tij modulare.

 • Vending

  Shitje

  Mbështetja e klientëve të parapaguar me një sistem tregtar shumëfunksional është nevoja e ndërmarrjeve të shërbimeve që po i afrohen matjes inteligjente të parapagimit, duke siguruar shërbime të drejta dhe të shpejta të besueshme për të gjitha shërbimet, kanalet e shitjes dhe klientët e përdoruesve të fundit.

  ElS-Vend është një sistem i ndërveprueshëm shitësish i mbështetur në re, mbështet standardet STS dhe CTS (IEC62055) për të bashkëvepruar me Sistemet e tjera Head-End dhe / ose Menaxhimin e të Dhënave të Matësit, duke siguruar një shërbim të sigurt të menaxhimit të një shenje dhe kanali shitës. Vazhdoni të gjurmoni të gjithë klientët, transaksionet dhe argumentet është një çështje e rëndësishme kur sistemi i shitjes merret me miliona kërkesa në një kohë të shkurtër dhe disa kanale shitëse on-line, si dhe Sistemet Individuale Head-End që kërkojnë një mori të dhënash historike.

  ElS-Vend mbështet kanale të ndryshme shitjesh (POS, Mobile, ATM, shërbime në internet, CDU, etj.) Për të maksimizuar kënaqësinë e klientit nga një shërbim i shpejtë, i shpejtë dhe 24/7 i shitjes, si dhe duke lehtësuar përdorimin e sfidave të përditshme. Ky sistem i shitjes me shumë shitës mund të zgjerojë lehtësisht dhe sigurt gjurmën e tij pasi të gjithë klientët kanë qasje në llogaritë e tyre për të blerë me lehtësi energji kudo, në çdo kohë.

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Nëse dëshironi të merrni informacionin më të fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
vargu (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"