Jiangsu Linyang Energy Co., Ltd. didirikeun taun 1995 di Qidong, Cina kalayan modal didaptarkeun $ 270 juta sareng ideu inovatif pikeun ngagaduhan peran anu épéktip dina industri manajemén énergi sareng generasi kakuatan desentralisasi. Kami ngiringan carita kasuksésan di pasar énergi domestik sareng internasional ngalangkungan langkung ti 150 anak perusahaan, langkung ti 550 ahli tim R&D sareng ditingkatkeun Smart Grid sareng Solusi Pamasaran Smart.

Tambih deui
Tambih deui

Kanggo Émbaran Salajengna

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Upami anjeun badé kéngingkeun inpormasi anu panganyarna, punten eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami