banner

Produktet

 • Conventional Single Phase Meter

  Matës konvencional me një fazë

  Matësit LY-BM11 janë matës konvencional me një fazë me kosto efektive, të zbatueshëm për klientët rezidencialë dhe projektet e nën-matjes. Ato janë të sakta dhe të ruajtura mirë me funksione anti-ngatërrime, të përshtatshme për zgjidhje me kosto të ulët për mbledhjen dhe mbrojtjen e të ardhurave.

  Matësit LY-BM11 janë krijuar bazuar në një strukturë fleksibël e cila ofron disa mundësi në përputhje me kërkesat e tregut dhe klientëve.

   

 • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

  Matës i Energjisë Elektrike me Parapagim të Bazuar në Kartën Smart LY-SM150

  Njehsorët me parapagim LY-SM150 janë njehsorë të përparuar AMI të mençur të energjisë elektrike me një fazë, me opsione të integruar të tastierës / llojit të kartës inteligjente dhe / ose tipit të ndarë të tastierës. Karakteristika e tyre unike e modulit të komunikimit plug-and-play krijon mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të besueshme të komunikimit me tela dhe pa tel, të përshtatshme për klientët rezidencialë dhe të madhësive të vogla C & I.

  Matësit e serive të parapaguara LY-SM150 janë të sakta në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksionet anti-ngatërrime, duke i bërë ata idealë për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjet e mbrojtjes. Ato janë të dizajnuara bazuar në Token 20-bitëshe në përputhje me specifikimet STS ose CTS, plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM, IDIS dhe të certifikuara me certifikata DLMS, MID, IDIS, STS, SABS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI

   

 • C&I CT/CTPT Smart Meter

  Matës i zgjuar C&I CT / CTPT

  C&I CT / PTCT Matës i zgjuar i energjisë CT / PTCT i lidhur me CT / PTCT është një Matës inteligjent shumë i përparuar për të matur energjinë aktive / reaktive AC trefazore me frekuencë 50 / 60Hz. Ka funksione të ndryshme të sofistikuara për të realizuar Matjen dhe Menaxhimin e Zgjuar të energjisë, me karakteristika të saktësisë së lartë, ndjeshmërisë së shkëlqyeshme, besueshmërisë së mirë, diapazonit të gjerë të matjes, konsumit të ulët, strukturës së fortë dhe pamjes së bukur etj.

 • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

  LINYANG LLOJI I SHPLRBLIMIT T S NJ FAZ D DIN HEKURUDHA MONETIMI METER ENERGJISRE PRER PAGESN E KEYPAD

  Matësi i Energjisë së Parapagimit të Tastierës në Mjet me hekurudhë DIN me një fazë Linyang Split është një njehsor energjie standard IEC që përdoret për të matur energjinë aktive AC njëfazore me frekuencë 50 / 60Hz dhe funksionin e parapagimit përmes tastierës dhe TOKEN. Kur konsumatorët do të dëshironin të blinin energji elektrike, Pika e Shitjes do t'u sigurojë atyre një TOKEN 20 bit të koduar me informacionin për ngarkesën e energjisë elektrike. Konsumatorët futin TOKEN në njehsor nga tastiera, dhe pastaj njehsori deshifron TOKEN dhe ngarkon njehsorin. Tarifa TOKEN përbëhet nga 20 numra. Protokolli i transferimit të të dhënave është ankesë me standardin STS.

 • Smart Three Phase Meter LY-SM300

  Matës inteligjent trefazor LY-SM300

  Matësit LY-SM300 janë njehsorë të avancuar AMI trefazorë të energjisë elektrike, me veçori unike të modulit të komunikimit plug-and-play, duke krijuar mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së komunikimeve të besueshme me tela dhe pa tela, të zbatueshme për klientët rezidencialë dhe të madhësive të vogla C&I.

  Matësit LY-SM300 ofrojnë pajisje me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksione anti-ngatërrime, duke i bërë ato ideale për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjeve të mbrojtjes. Ato janë krijuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM IEC dhe të certifikuara me certifikatë DLMS.

 • Smart Single Phase Meter LY-SM160

  Matës inteligjent njëfazor LY-SM160

  Matësit LY-SM160 janë njehsorë të përparuar AMI të mençur të energjisë elektrike me një fazë, me PLC të integruar dhe / ose modul komunikimi pa tela plug-and-play, i zbatueshëm për klientët rezidencialë dhe të madhësive të vogla C&I.

  Matësit LY-SM160 ofrojnë pajisje me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksione anti-ngatërruese, duke i bërë ato pajisje ideale me kosto të ulët për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhje të mbrojtjes. Ato janë krijuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të çertifikuara me certifikata DLMS dhe MID për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Smart Three Phase Indirect Meter (CT Operated) LY-SM300CT

  Matës indirekt trefazor i zgjuar (funksionon me CT) LY-SM300CT

  LY-SM300-CT janë njehsorë të përparuar AMI indirekt trefazor të energjisë elektrike që ofrojnë shërbime komunale me saktësi të lartë të klasës 0,5s / 0,2 dhe besueshmëri të lartë, të zbatueshme për klientë të ndryshëm të C&I si dhe matje të nënstacionit. Ato paraqiten me funksione të fuqishme, duke përfshirë matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit mbi tensionin dhe rrezat e rrymës me shumë diapazone, monitorimin e përmirësuar të cilësisë së energjisë, si dhe matjen e THD etj., Të cilat fuqizojnë shërbimet dhe industritë private monitorojnë me lehtësi dhe saktësi rrjetet e tyre të energjisë.

  Dizajni modular i LY-SM300-CT ofron shumëllojshmëri opsionesh të besueshme të ndërfaqes së komunikimit me tela dhe pa tel. Ato janë të certifikuara nga MID, DLMS / COSEM dhe IDIS për të garantuar një platformë matëse të besueshme dhe ndërvepruese për sistemin AMI.

 • Smart Three Phase Indirect Meter (CTVT Operated) LY-SM300-CTVT

  Matës indirekt trefazor inteligjent (operohet me CTVT) LY-SM300-CTVT

  LY-SM300- CTVT janë njehsorë elektrik të përparuar indirekt trefazor AMI që ofrojnë shërbime me saktësi të lartë të klasës 0,5s / 0,2 dhe besueshmëri të lartë, të zbatueshme për klientë të ndryshëm të C&I si dhe matjen e nënstacionit. Ato paraqiten me funksione të fuqishme, duke përfshirë matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit mbi tensionin dhe rrezat e rrymës me shumë diapazone, monitorimin e përmirësuar të cilësisë së energjisë, si dhe matjen e THD etj., Të cilat fuqizojnë shërbimet dhe industritë private monitorojnë me lehtësi dhe saktësi rrjetet e tyre të energjisë.

  Dizajni modular i LY-SM300- CTVT ofron shumëllojshmëri opsionesh të besueshme të ndërfaqes së komunikimit me tela dhe pa tel. Ato janë të certifikuara nga MID, DLMS / COSEM dhe IDIS për të garantuar një platformë matëse të besueshme dhe ndërvepruese për sistemin AMI.

 • Smart Keypad base Three Phase Prepaid Meter LY-SM350

  Matës me parapagim trefazor Baza e tastierës inteligjente LY-SM350

  Seritë e parapaguara LY-SM350 janë njehsorë të përparuar AMI inteligjent trefazor të energjisë elektrike, me tastierë të integruar / tip Smart Card dhe / ose mundësi të tipit të tastierës së ndarë, ato mund të konfigurohen në modalitetin Pripejd ose Postpaid. Karakteristika e tyre unike e modulit të komunikimit plug-and-play krijon mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të besueshme të komunikimit me tela dhe pa tel, të përshtatshme për klientët rezidencialë dhe të madhësive të vogla C & I.

  Matësit e serive të parapaguara LY-SM350 janë të sakta në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksionet kundër ndërhyrjes, duke i bërë ata idealë për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjeve të mbrojtjes. Ato janë të dizajnuara bazuar në specifikimet 20-bitëshe të bazuara në STS ose CTS, plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM, IDIS dhe të çertifikuara me certifikata DLMS, MID, IDIS, STS dhe SABS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Smart Three Phase Meter LY-SM360

  Matës inteligjent trefazor LY-SM360

  Matësit LY-SM360 janë njehsorë të avancuar AMI trefazorë të energjisë elektrike, me PLC të integruar dhe / ose modul komunikimi pa tela plug-and-play, të zbatueshëm për klientët rezidencialë dhe të madhësive të vogla C&I.

  Matësit LY-SM360 ofrojnë pajisje me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit si dhe funksione anti-ngatërruese, duke i bërë ato pajisje ideale me kosto të ulët për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhje të mbrojtjes. Ato janë krijuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të çertifikuara me certifikata DLMS, MID për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Smart Single Phase Meter LY-SM 150Postpaid

  Matës inteligjent njëfazor LY-SM 150Postpaid

  Njehsorët postpejd LY-SM150 janë njehsorë të avancuar AMI me një fazë, me veçori unike të modulit të komunikimit plug-and-play, duke krijuar mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të besueshme të komunikimit me tela dhe pa tela, të përshtatshme për banim dhe përmasa të vogla C&I klientët.

  Matësit me postpejd LY-SM150 janë të saktë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksioneve anti-ngatërrime, duke i bërë ata idealë për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjeve të mbrojtjes. Ato janë krijuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të certifikuara me certifikata DLMS, MID, IDIS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Smart Three Phase Meter LY-SM 350Postpaid

  Matës inteligjent trefazor LY-SM 350Postpaid

  Njehsorët postpejd LY-SM350 janë njehsorë të përparuar AMI trefazorë, me veçori unike të modulit të komunikimit plug-and-play, duke krijuar mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të besueshme të komunikimit me tela dhe pa tel, të përshtatshme për klientët rezidencialë dhe të madhësive të vogla të C&I.

  Matësit e serive postpejd LY-SM350 janë të saktë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksioneve anti-ngatërrime, duke i bërë ata idealë për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjeve të mbrojtjes. Ato janë krijuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të certifikuara me certifikata DLMS, MID, IDIS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

123 Tjetra> >> Faqja 1/3

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Nëse dëshironi të merrni informacionin më të fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
vargu (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"