Historia e Kompanisë

1995

Në Dhjetor 1995, u krijua Nantong Linyang Electronics Co, Ltd (Qidong, Jiangsu)

2004

Në Dhjetor 2004, u krijua Jiangsu Linyang Renewable Energy Co, Ltd

2006

Në Dhjetor, 2006, Linyang Renewable Energy Co, Ltd, u rendit në NASDAQ

2011.8.8

Më 8 gusht 2011, Linyang Electronics u rendit me sukses në bursën e Shangait me kodin e aksioneve 601222

2012.04

Në Prill, 2012, Jiangsu Linyang Renewable Energy Technology Co., Ltd. (Nanjing) u krijua

2012.12

Në Dhjetor 2012, u krijua Jiangsu Linyang Lighting Technology Co., Ltd. (Qidong, Jiangsu)

2014.06

Në qershor 2014, u themelua fotovoltaike Jiangsu Linyang

2015.08

Në Gusht 2015, u krijua Jiangsu Linyang Mikro-rrjetë Shkencë & Teknologji Ltd

2015.09

Në Shtator 2015, Grupi Linyang filloi të mbante kompaninë Lituania ELGAMA me matësit e saj inteligjentë që shpërndanin rrjetin global.

2016.01

Në Janar, 2016, Ndryshimi i Emrit të Kompanisë në Linyang Energy

history1

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Nëse dëshironi të merrni informacionin më të fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
vargu (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"