flamur

BS Single Phase

 • Matës njëfazor me matje dy-drejtuese LY-BM12

  Matës njëfazor me matje dy-drejtuese LY-BM12

  LY-BM12 metra janë matës me kosto efektive konvencionale me një fazë të vetme, të zbatueshme për klientët e banimit dhe projektet nën-matëse. Ato janë të sakta dhe të mbrojtura mirë me funksione anti-ngatërruese, të përshtatshme për mbledhjen e të ardhurave me kosto të ulët dhe zgjidhjet e mbrojtjes.

  LY-BM12 metra janë krijuar në bazë të një strukture fleksibël, e cila ofron disa mundësi në përputhje me kërkesat e tregut dhe klientëve.

 • Njëfazor ANSI Matësi LY-ANSI11

  Njëfazor ANSI Matësi LY-ANSI11

  Seritë LY-AS janë njehsorë me kosto efektive të energjisë elektrike me një fazë banesore që ofrojnë shërbime me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë.

  Matësit e serive LY-AS janë dizajnuar plotësisht në përputhje me standardet ANSI, dhe me një port të integruar opsional RS485 për të mbështetur aplikimet AMR.

 • Matës i vetëmfazës Anti-Temperatura LY-BM13

  Matës i vetëmfazës Anti-Temperatura LY-BM13

  LY-BM13 metra janë njehsorë me kosto efektive konvencionale njëfazore, të zbatueshme për klientët e banimit dhe projektet nën-matëse. Ato janë të sakta dhe të mbrojtura mirë me funksione anti-ngatërruese, të përshtatshme për mbledhjen e të ardhurave me kosto të ulët dhe zgjidhjet e mbrojtjes.

  LY-BM13 metra janë krijuar në bazë të një strukture fleksibël, e cila ofron disa mundësi në përputhje me kërkesat e tregut dhe klientëve.

 • Matësi i Parapaguar me Faza të Tastierës BS TY-LY-KP12B

  Matësi i Parapaguar me Faza të Tastierës BS TY-LY-KP12B

  Matësit LY-KP12B janë njehsorë të energjisë me parapagesë të tastierës me banim konvencionale me opsione të integruar dhe / ose lloji të ndarjes së BS, duke siguruar shërbime me shkallë të lartë saktësie dhe besueshmërie, duke lejuar lidhje me një fazë të vetme.

  Matësit LY-KP12B janë dizajnuar bazuar në Token 20-bit në përputhje me specifikimet STS, plotësisht në përputhje me standardet IEC dhe të çertifikuar me certifikatat STS dhe SABS. Funksionet e tyre të fuqishme anti-ngatërruese dhe parapagimi i bëjnë ato pajisje ideale me kosto të ulët për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjen e mbrojtjes.

 • Matës njëfazor me matje aktive të energjisë LY-BM11

  Matës njëfazor me matje aktive të energjisë LY-BM11

  Matësi LY-BM11 është me kosto-efektiv njehsor konvencional me një fazë, i zbatueshëm për klientët e banimit dhe projektet nën-matëse. Shtë i saktë dhe i ruajtur mirë me funksione kundër ndërhyrjes, i përshtatshëm për mbledhjen e të ardhurave me kosto të ulët dhe zgjidhjet e mbrojtjes.

  LY-BM11 metër është projektuar bazuar në një strukturë fleksibël e cila ofron disa mundësi në përputhje me kërkesat e tregut dhe klientëve.

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Nëse doni të merrni informacionin e fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni