Shërbimet e klientit

Me përvojë më shumë se 20 vjet në industrinë elektrike, ne jemi krenarë për shërbimet tona të shkëlqyera dhe produkte me cilësi të lartë. Ne kemi krijuar besime reciproke me klientët tanë besnikë.

Ekipi ynë profesional i inxhinierëve të shërbimeve ju ofron klientëve tanë shërbime të nivelit të lartë në kohën e duhur. Nga operacionet në terren, instalimi dhe mirëmbajtja te azhurnimet në distancë, monitorimi, menaxhimi i pajisjeve dhe sistemeve të klientëve, Linyang ofron një shërbim gjithëpërfshirës për klientët tanë për të siguruar një përvojë të sigurt të produkteve dhe sistemeve tona.

Mbështetëse telefonike të ofruara 24 x 7 x 365

Mbështetjet e klientit në dispozicion përmes telefonit dhe postës elektronike

0513-68037167

0086-138-6197-4699


Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Nëse dëshironi të merrni informacionin më të fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
vargu (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"