Jiangsu Linyang Energy копродукции, Ltd е основана во 1995 година во Кидонг, Кина со регистриран капитал од 270 милиони американски долари и иновативна идеја да има ефективна улога во индустријата за управување со енергијата и децентрализираното производство на електрична енергија. Ние ја продолживме нашата приказна за успех во домашниот и меѓународниот пазар на енергија преку повеќе од 150 подружници, повеќе од 550 стручни членови на тимот за истражување и развој и подобрени решенија за паметни мрежи и паметни маркетинг.

повеќе
повеќе

За повеќе информации

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Доколку сакате да ги добиете најновите информации, ве молиме пополнете го образецот подолу.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја