flamur

Smart Energy

 • Conventional Single Phase Meter

  Conventional Single Phase Meter

  LY-BM11 meters are cost-effective conventional single phase meters, applicable to residential customers and sub-metering projects. They are accurate and well-guarded with anti-tampering functions, suitable for low-cost revenue collection and protection solutions.

  LY-BM11 meters are designed based on a flexible structure which offers several options in accordance with the market and clients requirements.

   

 • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

  Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

  Matëset e parapaguar LY-SM150 janë matës të avancuar të energjisë me një fazë të vetme AMI, me tastiera të integruar BS / llojin e kartës së zgjuar dhe / ose opsione të tipit të tastierës së ndarë. Karakteristika e tyre unike e modulit të komunikimit me plug-and-play krijon mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të besueshme me tel dhe pa tel, të përshtatshme për klientët C & I me madhësi të vogël dhe banorë.

  Matësit e serive të parapaguara LY-SM150 janë të sakta në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksionet kundër ndërhyrjes, duke i bërë ata idealë për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjeve të mbrojtjes. Ato janë të dizajnuara bazuar në Token 20-bitëshe në përputhje me specifikimet STS ose CTS, plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM, IDIS dhe të certifikuara me certifikata DLMS, MID, IDIS, STS, SABS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI

   

 • Matës i zgjuar C&I CT / CTPT

  Matës i zgjuar C&I CT / CTPT

  C&I CT/PTCT Three-phase CT/ PTCT Connected Smart Energy Meter is a highly advanced Smart Meter to measure three-phase AC active/reactive energy with frequency of 50/60Hz. It has various sophisticated functions to realize Smart Measurement & Management of energy, with features of high accuracy, excellent sensitivity, good reliability, wide measurement range, low consumption, solid structure and nice appearance, etc.

 • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

  LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

  Linyang Split-type Single-phase DIN rail mounting Keypad Prepayment Energy Meter is an IEC-standard energy meter used to measure single-phase AC active energy with frequency of 50/60Hz and prepayment function through keypad and TOKEN. When consumers would like to purchase electricity, Vending point will provide them a 20-bit TOKEN encrypted with electricity charge information. Consumers input the TOKEN into the meter from the keypad, and then meter decodes the TOKEN and charge the meter. The charge TOKEN is composed of 20 numbers. The data transfer protocol is complaint with STS standard.

 • Matës i zgjuar me tre faza LY-SM300

  Matës i zgjuar me tre faza LY-SM300

  LY-SM300 metra janë metra të avancuar të energjisë elektrike AMI të zgjuar, me karakteristikë unike të modulit të komunikimit plug-and-play, duke krijuar mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së komunikimeve me tela dhe wireless të besueshëm, të zbatueshme për klientët C & I me madhësi të vogël dhe banorë.

  LY-SM300 metra ofrojnë shërbime me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksione kundër ndërhyrjes, duke i bërë ato idealë për mbledhjen e të ardhurave dhe zgjidhjet e mbrojtjes. Ato janë dizajnuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM IEC dhe të çertifikuar me certifikatën DLMS.

 • Matësi i njëfazor i zgjuar LY-SM160

  Matësi i njëfazor i zgjuar LY-SM160

  LY-SM160 metra janë njehsorë të avancuar të energjisë elektrike me një fazë AMI të zgjuar, me modul komunikimi të integruar PLC dhe / ose pa tela dhe loje, të zbatueshme për klientët C & I me madhësi të vogël dhe banimi.

  LY-SM160 metra ofrojnë shërbime me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksionet kundër ndërhyrjes, duke i bërë ato pajisje ideale me kosto të ulët për zgjidhje të mbledhjes së të ardhurave dhe mbrojtjes. Ato janë dizajnuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të çertifikuar me DLMS dhe MID çertifikata për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Matësi i tërthortë me tre faza i zgjuar (i përdorur CT) LY-SM300CT

  Matësi i tërthortë me tre faza i zgjuar (i përdorur CT) LY-SM300CT

  LY-SM300-CT janë metër elektrikë të avancuar të AMI indirekte të AMI që ofrojnë shërbime me saktësi të lartë të klasave 0.5s / 0.2s dhe besueshmëri të lartë, të zbatueshme për klientë të ndryshëm C&I, si dhe matës të nënstacionit. Ato janë paraqitur me funksione të forta, duke përfshirë matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit mbi tensionin me shumë gamë dhe rrymat aktuale, monitorimin e rritur të cilësisë së energjisë, si dhe matjen THD, etj., Të cilat fuqizojnë shërbimet komunale dhe industritë private të monitorojnë me lehtësi dhe saktësi rrjetet e tyre të energjisë.

  Dizajni modular i LY-SM300-CT ofron shumëllojshmëri të opsioneve të besueshme të ndërlidhjes me tel dhe wireless. Ata janë të çertifikuar nga MID, DLMS / COSEM dhe IDIS për të garantuar një platformë matëse të besueshme dhe ndërvepruese për sistemin AMI.

 • Matësi i tërthortë me tre faza i zgjuar (i përdorur CTVT) LY-SM300-CTVT

  Matësi i tërthortë me tre faza i zgjuar (i përdorur CTVT) LY-SM300-CTVT

  LY-SM300- CTVT janë matës të avancuar të energjisë elektrike trefazore të AMI të avancuara të AMI që ofrojnë shërbime me saktësi të lartë të klasës 0.5s / 0.2s dhe besueshmëri të lartë, të zbatueshme për klientë të ndryshëm të C&I, si dhe matës të nënstacionit. Ato janë paraqitur me funksione të forta, duke përfshirë matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit mbi tensionin me shumë gamë dhe rrymat aktuale, monitorimin e rritur të cilësisë së energjisë, si dhe matjen THD, etj., Të cilat fuqizojnë shërbimet komunale dhe industritë private të monitorojnë me lehtësi dhe saktësi rrjetet e tyre të energjisë.

  Dizajni modular i LY-SM300- CTVT ofron shumëllojshmëri të opsioneve të besueshme të ndërlidhjes me tel dhe wireless. Ata janë të çertifikuar nga MID, DLMS / COSEM dhe IDIS për të garantuar një platformë matëse të besueshme dhe ndërvepruese për sistemin AMI.

 • Baza e tastierës inteligjente Matësi i Parapaguar me tre Faza LY-SM350

  Baza e tastierës inteligjente Matësi i Parapaguar me tre Faza LY-SM350

  Seritë e parapaguara LY-SM350 janë matës të avancuar të energjisë elektrike me tre faza të parapaguara AMI të zgjuar, me tastierën e integruar BS / llojin e kartës së zgjuar dhe / ose opsionet e llojit të tastierës të ndarë, ato mund të konfigurohen në modalitetin e Parapaguar ose Postpaguar. Karakteristika e tyre unike e modulit të komunikimit me plug-and-play krijon mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të besueshme me tel dhe pa tel, të përshtatshme për klientët C & I me madhësi të vogël dhe banorë.

  Matësit e serive të parapaguara LY-SM350 janë të sakta në matjen dhe monitorimin e parametrave të ngarkesës dhe rrjetit, si dhe funksionet anti-ngatërruese, duke i bërë ato ideal për zgjidhje të mbledhjes së të ardhurave dhe mbrojtjes. Ato janë hartuar bazuar në specifikimet STS ose CTS të bazuar në 20 bit, duke u bindur plotësisht me standardet DLMS / COSEM, IDIS dhe të çertifikuar me certifikatat DLMS, MID, IDIS, STS dhe SABS për të garantuar ndërveprueshmërinë e tyre mbi platformën AMI.

 • Matës i zgjuar me tre faza LY-SM360

  Matës i zgjuar me tre faza LY-SM360

  LY-SM360 metra janë njehsorë të avancuar të energjisë elektrike AMI të zgjuar, me modul komunikimi të integruar PLC dhe / ose pa tela dhe loje, të zbatueshme për klientët C & I me madhësi të vogël dhe banimi.

  LY-SM360 metra ofrojnë shërbime me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë në matjen dhe monitorimin e ngarkesës dhe parametrave të rrjetit, si dhe funksionet kundër ndërhyrjes, duke i bërë ato pajisje ideale me kosto të ulët për zgjidhje të mbledhjes së të ardhurave dhe mbrojtjes. Ato janë dizajnuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të çertifikuar me DLMS, çertifikata MID për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Matësi i njëfazor Smart LY-SM 150Postpaid

  Matësi i njëfazor Smart LY-SM 150Postpaid

  LY-SM150 pas postimit janë matës të avancuar njëfazor AMI të zgjuar, me veçori unike të modulit të komunikimit me plug-and-play, duke krijuar mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të komunikimit me tela dhe wireless të besueshëm, të përshtatshme për madhësi rezidenciale dhe të vogla C&I klientët.

  Matëset e pas-pagimit LY-SM150 janë të sakta në matjen dhe monitorimin e parametrave të ngarkesës dhe rrjetit, si dhe funksionet anti-ngatërruese, duke i bërë ato ideal për zgjidhje të mbledhjes së të ardhurave dhe mbrojtjes. Ato janë dizajnuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe të çertifikuar me certifikata DLMS, MID, IDIS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

 • Matës i zgjuar me tre faza LY-SM 350Postpaid

  Matës i zgjuar me tre faza LY-SM 350Postpaid

  Matësit e pas-pagimit LY-SM350 janë tre metra faza AMI të përparuara, me veçori unike të modulit të komunikimit me plug-and-play, duke krijuar mundësinë e shkëmbimit dhe përdorimit të shumëllojshmërisë së ndërfaqeve të komunikimit me tela dhe wireless të besueshëm, të përshtatshme për klientët rezidencialë dhe të vegjël të C&I.

  Matësit e serive të pas-pagimit LY-SM350 janë të sakta në matjen dhe monitorimin e parametrave të ngarkesës dhe rrjetit, si dhe funksionet anti-ngatërruese, duke i bërë ato ideal për zgjidhje të mbledhjes së të ardhurave dhe mbrojtjes. Ato janë dizajnuar plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM dhe IDIS dhe janë çertifikuar me certifikata DLMS, MID, IDIS për të garantuar ndërveprimin e tyre mbi platformën AMI.

123 Tjetra> >> Faqja 1/3

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Nëse doni të merrni informacionin e fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni