banner

Hekurudhor DIN me një fazë

  • DIN-Rail Single Phase Prepaid Meter LY-KP12-C

    Matës me parapagim njëfazor DIN-Hekurudhor LY-KP12-C

    Seritë DIN-Rail janë njehsorë elektrik të parapaguar të tipit të ndarjes rezidenciale, me mundësi konvencionale dhe inteligjente, ato mund të konfigurohen në modalitetin Prepaid ose Postpaid, sigurojnë shërbime me shkallë të lartë të saktësisë dhe besueshmërisë, duke lejuar lidhjen njëfazore.

    Këta njehsorë DIN-Rail janë dizenjuar bazuar në Token 20-bitëshe në përputhje me specifikimet e STS, plotësisht në përputhje me standardet DLMS / COSEM IEC dhe të çertifikuar me certifikata DLMS, STS, SABS dhe dizajni kompakt i ndërtimit bën të mundur instalimin e tyre në një kuti grumbullimi me kapacitete të ndryshme prej 1, 2,5,10 etj. metra. Funksionet e tyre të fuqishme kundër manipulimit dhe parapagimit i bëjnë ato pajisje ideale me kosto të ulët për zgjidhje të mbledhjes dhe mbrojtjes së të ardhurave.

Për më shumë informacione

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Nëse dëshironi të merrni informacionin më të fundit, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
vargu (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"