Jiangsu Linyang Energy Co, Ltd diadegaké ing taun 1995 ing Qidong, China kanthi ibukutha sing kadaptar $ 270 yuta lan gagasan sing inovatif duwéni peran efektif ing industri manajemen energi lan generasi tenaga desentralisasi. Kita terus crita sukses ing pasar energi domestik lan internasional liwat luwih saka 150 anak perusahaan, luwih saka 550 anggota tim R&D lan ningkatake Smart Grid lan Solusi Pemasaran Smartphone.

liyane
liyane

Kanggo Informasi Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita