банер

BS Single Phase

 • Еднофазен метар со двонасочно мерење LY-BM12

  Еднофазен метар со двонасочно мерење LY-BM12

  LY-BM12 метри се економични конвенционални еднофазни мерачи, применливи за корисници на живеење и под-мерни проекти. Тие се точни и добро чувани со функции против спречување, погодни за ниски трошоци за решенија за прибирање на приходи и за заштита.

  LY-BM12 метри се дизајнирани врз основа на флексибилна структура која нуди неколку опции во согласност со барањата на пазарот и клиентите.

 • Единечна фаза ANSI мерач LY-ANSI11

  Единечна фаза ANSI мерач LY-ANSI11

  LY-AS сериите се рентабилни еднофазни мерачи на електрична енергија за домаќинства кои обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и сигурност.

  Мерачите на серии LY-AS се дизајнирани целосно во согласност со ANSI стандардите и со вградена опционална порта за комуникација RS485 за поддршка на апликациите AMR.

 • Еднофазен анти-камперзен метар LY-BM13

  Еднофазен анти-камперзен метар LY-BM13

  LY-BM13 метри се економични конвенционални еднофазни метри, применливи за корисници на живеење и под-мерни проекти. Тие се точни и добро чувани со функции против спречување, погодни за ниски трошоци за решенија за прибирање на приходи и за заштита.

  LY-BM13 метри се дизајнирани врз основа на флексибилна структура која нуди неколку опции во согласност со барањата на пазарот и клиентите.

 • Припејд мерач на единечна фаза на тастатурата на BS, LY-KP12B

  Припејд мерач на единечна фаза на тастатурата на BS, LY-KP12B

  LY-KP12B метри се конвенционални мерачи за електрична енергија на тастатурата, со BS интегрирани и / или опции за сплит тип, обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и сигурност, овозможувајќи еднофазно поврзување.

  LY-KP12B метри се дизајнирани врз основа на 20-битен Токен во согласност со СПС спецификациите, целосно во согласност со IEC стандардите и сертифицирани со СТС и САБС сертификати. Нивните стабилни функции за спречување и спречување на наплатата ги прават идеални уреди со ниска цена за решение за наплата и заштита на приходите.

 • Еднофазен метар со мерено активно енергетско мерење LY-BM11

  Еднофазен метар со мерено активно енергетско мерење LY-BM11

  LY-BM11 метар е економичен конвенционален еднофазен метар, применлив за корисници на живеење и под-мерни проекти. Тој е точен и добро чуван со функции против спречување, погоден за решенија за прибирање приходи и заштитни решенија со ниски трошоци.

  LY-BM11 метар е дизајниран врз основа на флексибилна структура која нуди неколку опции во согласност со барањата на пазарот и клиентите.

За повеќе информации

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Доколку сакате да ги добиете најновите информации, ве молиме пополнете го образецот подолу.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја