банер

DIN Rail еднофазни производители - Кина DIN Rail еднофазни добавувачи и фабрика

 • ЛИНЈАНГ СПЛИТ ТИП ЕДНОФАЗЕН ДИН ТАСТАТУВА ЗА ПРЕПЛАЌАЊЕ МЕТАР НА ЕНЕРГИЈА

  ЛИНЈАНГ СПЛИТ ТИП ЕДНОФАЗЕН ДИН ТАСТАТУВА ЗА ПРЕПЛАЌАЊЕ МЕТАР НА ЕНЕРГИЈА

  Linyang Сплит-тип на еднофазна монтажа на DIN шина Мерач на енергија за предвремена исплата на тастатура е енергетски мерач со стандарден IEC кој се користи за мерење на еднофазна активна енергија наизменична струја со фреквенција од 50/60Hz и функција за претплата преку тастатура и TOKEN.Кога потрошувачите би сакале да купат електрична енергија, Вендинг пункт ќе им обезбеди 20-битен ТОКЕН шифриран со информации за полнење електрична енергија.Потрошувачите го внесуваат TOKEN во мерачот од тастатурата, а потоа мерачот го дешифрира TOKEN и го полни мерачот.Наплатата TOKEN е составена од 20 броеви.Протоколот за пренос на податоци е приговор со STS стандардот.

 • DIN-Rail Smart еднофазен припејд метар LY-SM120

  DIN-Rail Smart еднофазен припејд метар LY-SM120

  Серијата DIN-Rail се припејд броила за електрична енергија од типот на резиденцијален сплит, со конвенционални и паметни опции.Тие можат да се конфигурираат во припејд или постпејд режим и да обезбедат комунални услуги со висок степен на точност и доверливост, овозможувајќи еднофазно поврзување.

  Овие DIN-Rail броила се дизајнирани врз основа на 20-битен токен во согласност со STS спецификациите, целосно во согласност со стандардите DLMS/COSEM IEC и сертифицирани со сертификати DLMS, STS, SABS, а компактниот конструктивен дизајн овозможува нивно инсталирање во кластер кутија со различни капацитети од 1, 2,5,10 итн. метри.Нивните робусни функции против манипулации и однапред плаќање ги прават идеални уреди со ниска цена за собирање приходи и заштитно решение.

 • DIN-Rail Еднофазен припејд метар LY-KP12-C

  DIN-Rail Еднофазен припејд метар LY-KP12-C

  Серијата DIN-Rail се припејд броила за електрична енергија од типот на резиденцијален сплит, со конвенционални и паметни опции, тие можат да се конфигурираат во припејд или постпејд режим, обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и доверливост, овозможувајќи еднофазно поврзување.

  Овие DIN-Rail броила се дизајнирани врз основа на 20-битен токен во согласност со STS спецификациите, целосно во согласност со стандардите DLMS/COSEM IEC и сертифицирани со сертификати DLMS, STS, SABS, а компактниот конструктивен дизајн овозможува нивно инсталирање во кластер кутија со различни капацитети од 1, 2,5,10 итн. метри.Нивните робусни функции против манипулации и однапред плаќања ги прават идеални евтини уреди за собирање приходи и заштитно решение.