banner

Производи

 • Conventional Single Phase Meter

  Конвенционален еднофазен метар

  Мерачите LY-BM11 се рентабилни конвенционални еднофазни мерачи, применливи за станбени клиенти и за проекти за подмер. Тие се точни и добро чувани со функции за спречување на упади, погодни за евтини решенија за прибирање приходи и заштита.

  Мерачите LY-BM11 се дизајнирани врз основа на флексибилна структура која нуди неколку опции во согласност со барањата на пазарот и клиентите.

   

 • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

  Припејд мерач на електрична енергија базиран на паметни картички LY-SM150

  При-пејд мерачите LY-SM150 се напредни AMI паметни еднофазни мерачи на електрична енергија, со опции за интегрирана тастатура / тип на паметна картичка и / или за поделена тастатура. Нивната единствена карактеристика на plug-and-play комуникацискиот модул создава можност за размена и употреба на различни сигурни жични и безжични комуникациски интерфејси, погодни за станбени и мали клиенти за C&I.

  Мерачите на при-пејд серија LY-SM150 се точни во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите за спречување на упадот, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани засновани на 20-битен токен во согласност со спецификациите на STS или CTS, целосно усогласени со DLMS / COSEM, IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS, MID, IDIS, STS, SABS сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата

   

 • C&I CT/CTPT Smart Meter

  C & I CT / CTPT паметен метар

  C&I CT / PTCT трифазен CT / PTCT поврзан паметен мерач на енергија е високо напреден паметен метар за мерење на трифазна AC активна / реактивна енергија со фреквенција од 50 / 60Hz. Има различни софистицирани функции за реализирање на Паметно мерење и управување со енергијата, со одлики со голема точност, одлична чувствителност, добра сигурност, широк опсег на мерење, мала потрошувачка, цврста структура и убав изглед итн.

 • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

  ЕДНОСТАВЕН ТИП LINYANG-ТИП ДИН RAЕЛЕЗОН МОНТИРАЕ ЕНЕРГЕТСКА МЕТРА

  Еднострана мера за меморирање за пресметка на тастатурата со единечна фаза DIN на шина Linyang е мерило за енергија со стандард за IEC што се користи за мерење на еднофазна AC активна енергија со фреквенција од 50 / 60Hz и функција за претплата преку тастатурата и TOKEN. Кога потрошувачите би сакале да купат електрична енергија, Вендинг точката ќе им обезбеди 20-битна ТОКЕН шифрирана со информации за полнење на електрична енергија. Потрошувачите го внесуваат TOKEN во мерачот од тастатурата, а потоа мерачот го декодира TOKEN и го полни мерачот. Полнењето ТОКЕН е составено од 20 броја. Протоколот за пренос на податоци е приговор со стандардот STS.

 • Smart Three Phase Meter LY-SM300

  Паметен трифазен метар LY-SM300

  LY-SM300 метри се напредни AMI паметни трифазни мерачи на електрична енергија, со единствена карактеристика на plug-and-play комуникацискиот модул, создавајќи можност за размена и употреба на различни сигурни жични и безжични комуникации, применливи за станбени и мали клиенти за C&I.

  Мерачите LY-SM300 обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и сигурност во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функции за спречување упади, правејќи ги идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со DLMS / COSEM IEC стандардите и сертифицирани со DLMS сертификат.

 • Smart Single Phase Meter LY-SM160

  Паметен еднофазен метар LY-SM160

  Мерачите LY-SM160 се напредни AMI паметни еднофазни мерачи на електрична енергија, со интегриран PLC и / или безжичен комуникациски модул со приклучок и игра, што се применува на станбени и мали клиенти за C&I.

  Мерачите LY-SM160 обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и сигурност при мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функции за спречување на упадот, што ги прави идеални уреди со ниска цена за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со DLMS / COSEM и IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS и MID сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата.

 • Smart Three Phase Indirect Meter (CT Operated) LY-SM300CT

  Паметен трифазен индиректен метар (работи со КТ) LY-SM300CT

  LY-SM300-CT се напредни индиректни трифазни мерачи на електрична енергија AMI кои обезбедуваат комунални услуги со висока точност од класа 0,5s / 0,2s и голема сигурност, применливи за различни клиенти за C&I, како и мерење на трафостаница. Тие се одликуваат со робусни функции, вклучително и мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри преку опсег на напон и струја од повеќе опсези, подобрен мониторинг на квалитетот на напојувањето, како и мерење на THD итн., Што ги овластува комуналните услуги и приватните индустрии лесно и прецизно ги следат нивните мрежи за напојување.

  Модуларниот дизајн на LY-SM300-CT обезбедува разновидност на сигурни опции за интерфејс за жична и безжична комуникација. Тие се сертифицирани од MID, DLMS / COSEM и IDIS за да гарантираат сигурна и интероперативна мерна платформа за системот АМИ.

 • Smart Three Phase Indirect Meter (CTVT Operated) LY-SM300-CTVT

  Паметен трифазен индиректен метар (работи со CTVT) LY-SM300-CTVT

  LY-SM300- CTVT се напредни индиректни трифазни мерачи на електрична енергија AMI кои обезбедуваат комунални услуги со висока точност од класа 0,5s / 0,2s и голема сигурност, применливи за различни клиенти за C&I, како и мерење на трафостаница. Тие се одликуваат со робусни функции, вклучително и мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри преку опсег на напон и струја од повеќе опсези, подобрен мониторинг на квалитетот на напојувањето, како и мерење на THD итн., Што ги овластува комуналните услуги и приватните индустрии лесно и прецизно ги следат нивните мрежи за напојување.

  Модуларниот дизајн на LY-SM300- CTVT обезбедува разновидност на сигурни опции за интерфејс за жична и безжична комуникација. Тие се сертифицирани од MID, DLMS / COSEM и IDIS за да гарантираат сигурна и интероперативна мерна платформа за системот АМИ.

 • Smart Keypad base Three Phase Prepaid Meter LY-SM350

  База на паметна тастатура Трифазен припејд метар LY-SM350

  При-пејд сериите LY-SM350 се напредни AMI паметни трофазни мерачи на електрична енергија, со вградена BS-тастатура / тип на паметна картичка и / или поделени опции за тип на тастатура, тие можат да бидат конфигурирани во режим на Припејд или Постпејд. Нивната единствена карактеристика на plug-and-play комуникацискиот модул создава можност за размена и употреба на различни сигурни жични и безжични комуникациски интерфејси, погодни за станбени и мали клиенти за C&I.

  Мерачите на припејд серија LY-SM350 се точни во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите за спречување упади, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани засновани на 20-битни спецификации засновани на STS или CTS, целосно усогласени со DLMS / COSEM, IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS, MID, IDIS, STS и SABS сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата.

 • Smart Three Phase Meter LY-SM360

  Паметен трифазен метар LY-SM360

  Мерачите LY-SM360 се напредни AMI паметни трифазни мерачи на електрична енергија, со интегриран PLC и / или безжичен комуникациски модул со приклучок и игра, што се применува на станбени и клиенти за мали и големи C&I.

  Мерачите LY-SM360 обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и сигурност во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функции за спречување упади, правејќи ги идеални уреди со ниска цена за решенија за собирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со DLMS / COSEM и IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS, MID сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата.

 • Smart Single Phase Meter LY-SM 150Postpaid

  Паметен еднофазен метар LY-SM 150 Постпејд

  Постпејд мерачите LY-SM150 се напредни паметни еднофазни мерачи на AMI, со единствена карактеристика на модулот за комуникација во приклучок и игра, создавајќи можност за размена и употреба на различни сигурни жични и безжични комуникациски интерфејси, погодни за станбени и мали и големи C&I клиенти.

  Постпејд-мерачите LY-SM150 се точни во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите за спречување на упадот, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со DLMS / COSEM и IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS, MID, IDIS сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку платформата AMI.

 • Smart Three Phase Meter LY-SM 350Postpaid

  Паметен трифазен метар LY-SM 350 Постпејд

  Постпејд-мерачите LY-SM350 се напредни трифазни мерачи на AMI, со единствена карактеристика на комуникацискиот модул plug-and-play, создавајќи можност за размена и употреба на различни сигурни жични и безжични комуникациски интерфејси, погодни за станбени и мали клиенти за C&I.

  Мерачите на постпејд серијата LY-SM350 се точни во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите за спречување на упадот, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со DLMS / COSEM и IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS, MID, IDIS сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку платформата AMI.

123 Следно> >> Страна 1/3

За повеќе информации

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Ако сакате да ги добиете најновите информации, пополнете го формуларот подолу.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
низа (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"