банер

Производители на метарски кутии - Кина добавувачи и фабрика за мерни кутии

  • BS Smart Meter Box

    BS Smart Meter Box

    Мерачната кутија од серијата PE1 е специјално дизајнирана за паметен еднофазен метар и паметен трифазен мерач во исто време со MCB како опционален.Мерачната кутија од серијата PE1 е изработена од нов тип еколошки инженерски поликарбонат, кој има високи перформанси на изолација, добра вентилација и отпорен на дожд.Неговата силна отпорност против УВ, стареење, кисели дождови, спреј со сол овозможува да се инсталира во тешки средини.Со научен дизајн против манипулации, запечатениот капак може да спречи допирање и кражба на мерачите.

  • Дин железнички метар кутија

    Дин железнички метар кутија

    Мерачната кутија од серијата PE2 е специјално дизајнирана за броилата на серијата Din Rail и може да содржи повеќе начини на броила во исто време со MCB како опционален.Мерачната кутија од серијата PE е изработена од нов тип еколошки инженерски поликарбонат, кој има високи перформанси на изолација, добра вентилација и отпорен на дожд.Неговата силна отпорност против УВ, стареење, кисели дождови, спреј со сол овозможува да се инсталира во тешки средини.Со научен дизајн против манипулации, запечатениот проѕирен капак може да спречи допирање и кражба на мерачите.