банер

DIN Rail Single Phase

  • Припејд мерач со единечна фаза DIN-Rail LY-KP12-C

    Припејд мерач со единечна фаза DIN-Rail LY-KP12-C

    Серијата DIN-Rail се припејд мерачи на електрична енергија од Сплит, со конвенционални и паметни опции, може да се конфигурираат во припејд или постпејд режим, да обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и сигурност, овозможувајќи и еднофазно поврзување.

    Овие мерачи на DIN-Rail се дизајнирани врз основа на 20-битен Token во согласност со спецификациите на STS, целосно во согласност со стандардите DLMS / COSEM IEC и сертифицирани со сертификати за DLMS, STS, SABS, а компактен дизајн на конструкцијата овозможува инсталирање на истите во кустерска кутија со различни капацитети од 1, 2,5,10 и др. метри. Нивните стабилни функции за спречување и спречување на наплатата ги прават идеални уреди со ниска цена за решение за наплата и заштита на приходите.

За повеќе информации

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Доколку сакате да ги добиете најновите информации, ве молиме пополнете го образецот подолу.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја