банер

Smart Energy

 • Conventional Single Phase Meter

  Conventional Single Phase Meter

  LY-BM11 meters are cost-effective conventional single phase meters, applicable to residential customers and sub-metering projects. They are accurate and well-guarded with anti-tampering functions, suitable for low-cost revenue collection and protection solutions.

  LY-BM11 meters are designed based on a flexible structure which offers several options in accordance with the market and clients requirements.

   

 • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

  Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

  Припејд мерачи LY-SM150 се напредни мерачи на електрична електрична енергија AMI паметни, со интегрирана тастатура за тастатура / тип паметна картичка и / или опции за разделување на тастатурата. Нивната уникатна карактеристика на модулот за комуникација со plug-and-play создава можност за размена и употреба на разновидни доверливи жични и безжични интерфејси за комуникација, погодни за клиенти и домови со мали димензии.

  Мерачите на при-пејд серија LY-SM150 се точни во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против мешање, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита Тие се дизајнирани засновани на 20-битен токен во согласност со спецификациите на STS или CTS, целосно усогласени со DLMS / COSEM, IDIS стандардите и сертифицирани со DLMS, MID, IDIS, STS, SABS сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата

   

 • C&I паметен метар за CT / CTPT

  C&I паметен метар за CT / CTPT

  C&I CT/PTCT Three-phase CT/ PTCT Connected Smart Energy Meter is a highly advanced Smart Meter to measure three-phase AC active/reactive energy with frequency of 50/60Hz. It has various sophisticated functions to realize Smart Measurement & Management of energy, with features of high accuracy, excellent sensitivity, good reliability, wide measurement range, low consumption, solid structure and nice appearance, etc.

 • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

  LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

  Linyang Split-type Single-phase DIN rail mounting Keypad Prepayment Energy Meter is an IEC-standard energy meter used to measure single-phase AC active energy with frequency of 50/60Hz and prepayment function through keypad and TOKEN. When consumers would like to purchase electricity, Vending point will provide them a 20-bit TOKEN encrypted with electricity charge information. Consumers input the TOKEN into the meter from the keypad, and then meter decodes the TOKEN and charge the meter. The charge TOKEN is composed of 20 numbers. The data transfer protocol is complaint with STS standard.

 • Паметен три-фазен метар LY-SM300

  Паметен три-фазен метар LY-SM300

  LY-SM300 метри се напредни AMI паметни трифазни мерачи на електрична енергија, со уникатна карактеристика на модул за комуникација со приклучок и игра, создавајќи можност за размена и употреба на разновидна сигурна жична и безжична комуникација, применлива за клиенти и за мали и средни претпријатија.

  LY-SM300 метри им овозможуваат на комуналните услуги со висок степен на точност и сигурност при мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против спречување, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со стандардите DLMS / COSEM IEC и сертифицирани со сертификат DLMS.

 • Паметна единечна мерка LY-SM160

  Паметна единечна мерка LY-SM160

  LY-SM160 метри се напредни AMI паметни еднофазни мерачи на електрична енергија, со интегриран PLC и / или безжичен комуникациски модул за приклучок и игра, применлив за клиенти и за мали и големи клиенти.

  LY-SM160 метри им овозможуваат на комуналните услуги со висок степен на точност и сигурност при мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против спречување, правејќи ги идеални уреди со ниска цена за решенија за собирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со стандардите DLMS / COSEM и IDIS и сертифицирани со сертификати за DLMS и MID за да се гарантира нивната интероперабилност преку платформата AMI.

 • Паметни трифазни индиректни мерачи (управувани со CT) LY-SM300CT

  Паметни трифазни индиректни мерачи (управувани со CT) LY-SM300CT

  LY-SM300-CT се напредни AMI индиректни трифазни мерачи на електрична енергија кои обезбедуваат комунални услуги со голема точност од 0,5s / 0.2s од класа и голема сигурност, применливи за различни клиенти од C&I, како и мерење на трафостаницата. Опремени се со робусни функции, вклучително мерење и мониторирање на оптоварувањето и мрежните параметри преку мулти-опсег на напон и струја, зголемен мониторинг на квалитетот на струјата, како и мерење на THD, итн., Кои ги овозможуваат комуналните услуги и приватните индустрии лесно и прецизно да ги следат нивните мрежни мрежи.

  Модуларен дизајн на LY-SM300-CT овозможува разновидност на доверливи опции за жичен и безжичен комуникациски интерфејс. Тие се сертифицирани од MID, DLMS / COSEM и IDIS за да гарантираат сигурна и интероперативна мерна платформа за системот АМИ.

 • Паметни трифазни индиректни мерачи (работат со CTVT) LY-SM300-CTVT

  Паметни трифазни индиректни мерачи (работат со CTVT) LY-SM300-CTVT

  LY-SM300- CTVT се напредни AMI индиректни трифазни мерачи на електрична енергија кои обезбедуваат комунални услуги со голема точност од 0,5 / 0,2 класа и голема сигурност, применливи за различни клиенти од C&I, како и мерење на трафостаницата. Опремени се со робусни функции, вклучително мерење и мониторирање на оптоварувањето и мрежните параметри преку мулти-опсег на напон и струја, зголемен мониторинг на квалитетот на струјата, како и мерење на THD, итн., Кои ги овозможуваат комуналните услуги и приватните индустрии лесно и прецизно да ги следат нивните мрежни мрежи.

  Модуларен дизајн на LY-SM300- CTVT обезбедува различни опции за жичен и безжичен комуникациски интерфејс. Тие се сертифицирани од MID, DLMS / COSEM и IDIS за да гарантираат сигурна и интероперативна мерна платформа за системот АМИ.

 • Паметна тастатура база со три фази припејд метар LY-SM350

  Паметна тастатура база со три фази припејд метар LY-SM350

  Припејд сериите LY-SM350 се напредни AMI паметни три припејд мерачи на електрична енергија, со интегрирана тастатура за тастатура BS / тип паметна картичка и / или опции за разделување на тастатурата, истите може да се конфигурираат во режим на припејд или постпејд. Нивната уникатна карактеристика на модулот за комуникација со plug-and-play создава можност за размена и употреба на разновидни доверливи жични и безжични интерфејси за комуникација, погодни за клиенти и домови со мали димензии.

  Припејд-мерачите на серии LY-SM350 се точни при мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против спречување, што ги прави идеални за решенија за прибирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани засновани на 20-битни Token-based STS или CTS спецификации, целосно во согласност со DLMS / COSEM, стандардите IDIS и сертифицирани со сертификати за DLMS, MID, IDIS, STS и SABS за да се гарантира нивната интероперабилност во однос на платформата AMI.

 • Паметна мерач на трифазни LY-SM360

  Паметна мерач на трифазни LY-SM360

  LY-SM360 метри се напредни AMI паметни трифазни мерачи на електрична енергија, со интегриран PLC и / или безжичен комуникациски модул за приклучок и игра, применлив за клиенти и за мали и средни C & I.

  LY-SM360 метри им овозможуваат на комуналните услуги со висок степен на точност и сигурност при мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против спречување, правејќи ги идеални уреди со ниска цена за решенија за собирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со стандардите DLMS / COSEM и IDIS и сертифицирани со DLMS, MID сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку платформата AMI.

 • Паметна единечна мерка LY-SM 150Postpaid

  Паметна единечна мерка LY-SM 150Postpaid

  Постпејд-мерачите LY-SM150 се напредни AMI паметни еднофазни метри, со уникатна карактеристика на модул за комуникација со plug-and-play, создавајќи можност за размена и употреба на разновидни доверливи жични и безжични интерфејси за комуникација, погодни за станбени и мали димензии C&I клиенти.

  Постпејд-мерачите LY-SM150 се точни при мерење и мониторирање на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против спречување, што ги прави идеални за решенија за прибирање на средства и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со стандардите DLMS / COSEM и IDIS и сертифицирани со сертификати за DLMS, MID, IDIS за да се гарантира нивната интероперабилност преку платформата AMI.

 • Паметна мерач на трифазни LY-SM 350Postpaid

  Паметна мерач на трифазни LY-SM 350Postpaid

  LY-SM350 постпејд мерачи се напредни AMI трифазни метри, со уникатна карактеристика на приклучок и игра модул за комуникација, создавајќи можност за размена и употреба на разновидни доверливи жични и безжични комуникациски интерфејси, погодни за клиенти и за корисници со мали и големи димензии.

  Постпејд-бројачите на серијалот LY-SM350 се точни при мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против спречување, што ги прави идеални за решенија за собирање приходи и заштита. Тие се дизајнирани целосно во согласност со стандардите DLMS / COSEM и IDIS и сертифицирани со сертификати за DLMS, MID, IDIS за да се гарантира нивната интероперабилност преку платформата AMI.

123 Следно> >> >> Страна 1/3

За повеќе информации

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Доколку сакате да ги добиете најновите информации, ве молиме пополнете го образецот подолу.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја