Историја на компанијата

1995

Во декември 1995 година, беше основана Нантонг Лијанг Електроникс копродукции, Рибар (Кидонг, ianиангсу)

2004

Во декември 2004 година е основана Jiangsu Linyang обновлива енергија копродукции, Ltd

2006

Во декември 2006 година, Linyang обновлива енергија копродукции, Ltd беше ставена на листата на НАСДАК

2011.8.8

На 8 август 2011 година, Linyang Electronics беше успешно котирана на берзата во Шангај со код на акции 601222

2012 година.04

Во април 2012 година, основана е технологијата за обновлива енергија ianиангсу Лијанјанг, Ltd (Нанџинг)

2012 година.12

Во декември 2012 година, е основана ianиангсу Лијанјанг Технологија за осветлување копродукции, Рибар (Кидонг, ianиангсу)

2014.06

Во јуни 2014 година, основан е фотоволтаикот ianиангсу Лијанјанг

2015.08

Во август 2015 година беше основана Jiangsu Linyang Micro-grid Science & Technology Ltd

2015.09

Во септември 2015 година, Групацијата Линјанг започна да ја држи компанијата Литванија ЕЛГАМА со своите паметни броила кои дистрибуираат глобална мрежа.

2016.01

Во јануари 2016 година, промената на името на компанијата во Linyang Energy

history1

За повеќе информации

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Ако сакате да ги добиете најновите информации, пополнете го формуларот подолу.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
низа (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"