spanduk

BS Single Phase

  • Méter Fase Tunggal sareng Pangukuran Bi-Directional LY-BM12

    Méter Fase Tunggal sareng Pangukuran Bi-Directional LY-BM12

    Mérat LY-BM12 mangrupikeun biaya méter konvensional épéktip, tiasa dianggo pikeun nasabah padumukan sareng proyék sub-metering. Éta akurat sareng dijaga kalayan fungsi anti-tamping, cocog pikeun koleksi pendapatan murah sareng solusi perlindungan.

    Méter LY-BM12 dirancang dumasar kana struktur anu fleksibel anu nawiskeun sababaraha pilihan luyu sareng pasar sareng syarat klien.

  • Fase Tunggal ANSI Meter LY-ANSI11

    Fase Tunggal ANSI Meter LY-ANSI11

    Seri LY-AS mangrupikeun biaya listrik tina fase listrik listrik anu épék-sapédah anu nyayogikeun utiliti kalayan tingkat akurasi sareng kabébasan.

    Mérbér séri LY-AS dirancang kalayan leres-leres kalayan standar ANSI, sareng port komunikasi komunikasi RS485 pilihan anu diwangun dina ngadukung aplikasi AMR.

  • Fase Tunggal Anti-Tempering Méter LY-BM13

    Fase Tunggal Anti-Tempering Méter LY-BM13

    Méter LY-BM13 mangrupikeun biaya-fénérénsi konvensional tunggal fase méter, dilarapkeun pikeun konsumén padumukan sareng proyék sub-metering. Éta akurat sareng dijaga kalayan fungsi anti-tamping, cocog pikeun koleksi pendapatan murah sareng solusi perlindungan.

    Méter LY-BM13 dirancang dumasar kana struktur anu fleksibel anu nawiskeun sababaraha pilihan luyu sareng pasar sareng syarat klien.

  • BS Keypad Mét Téhnik Prepaid Meter LY-KP12B

    BS Keypad Mét Téhnik Prepaid Meter LY-KP12B

    Mérat LY-KP12B mangrupikeun listrik listrik pramuka padamelan konvensional kalayan BS ngahijikeun sareng / atanapi pamisah jenis tipeu, nyayogikeun utiliti kalayan tingkat akurasi sareng kabébasan anu luhur, ngamungkinkeun sambungan fase tunggal.

    Méter LY-KP12B dirancang dumasar kana Token 20-bit luyu sareng spésifikasi STS, pinuh ku standar IEC sareng disertifikasi nganggo STS sareng SABS sertipikat. Fungsi anti-tampering sareng prepayment anu kuat ngajantenkeun aranjeunna parangkat murah anu murah pikeun pangumpulan hasil sareng solusi perlindungan.

  • Méter Fase Tunggal sareng Pangukuran Énergi Aktip LY-BM11

    Méter Fase Tunggal sareng Pangukuran Énergi Aktip LY-BM11

    Hébat LY-BM11 nyaéta mérek-konvensional tunggal fase meter, tiasa dianggo pikeun nasabah padumukan sareng proyék sub-metering. Éta akurat sareng dijaga kalayan fungsi anti-tamping, cocog pikeun koleksi pendapatan murah sareng solusi perlindungan.

    Méter LY-BM11 dirancang dumasar kana struktur anu fleksibel anu nawiskeun sababaraha pilihan luyu sareng pasar sareng syarat klien.

Kanggo Émbaran Salajengna

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Upami anjeun badé kéngingkeun inpormasi anu panganyarna, punten eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami