Riwayat Perusahaan

1995

Dina Désémber 1995, Nantong Linyang Electronics Co., Ltd (Qidong, Jiangsu) didirikeun

2004

Dina Désémber 2004, Jiangsu Linyang Renewable Energy Co., Ltd didirikeun

2006

Dina Désémber, 2006, Linyang Renewable Energy Co., Ltd didaptarkeun dina NASDAQ

2011.8.8

Tanggal 8 Agustus 2011, Linyang Electronics suksés didaptarkeun di bursa saham Shanghai kalayan kode saham 601222

2012.04

Dina April, 2012, Jiangsu Linyang Renewable Energy Technology Co., Ltd. (Nanjing) didirikeun

2012.12

Dina Désémber, 2012, Jiangsu Linyang Lighting Technology Co., Ltd. (Qidong, Jiangsu) didirikeun

2014.06

Dina Juni 2014, Photovoltaic Jiangsu Linyang didirikeun

2015.08

Dina Agustus, 2015, Jiangsu Linyang Micro-grid Science & Technology Ltd. didirikeun

2015.09

Dina Séptémber 2015, Linyang Group ngamimitian ngayakeun perusahaan Lituania ELGAMA ku méteran pinter na nyebarkeun jaringan global.

2016.01

Dina Januari, 2016, Ngaran Perusahaan Ngarobih kana Linyang Energy

history1

Kanggo Inpormasi Salajengna

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi pangénggalna, mangga eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"