Company History

1995

Dina bulan Désémber 1995, Nantong Linyang Electronics Co, Ltd (Qidong, Jiangsu) diadegkeun

2004

Dina bulan Désémber 2004, Jiangsu Linyang Renewable Energy Co, Ltd didirikeun

2006

Dina bulan Désémber 2006, Linyang Renewable Energy Co, Ltd didaptarkeun dina NASDAQ

2011.8.8

Tanggal 8 Agustus 2011, Linyang Electronics parantos hasil didaptarkeun di bursa saham Shanghai sareng kode saham 601222

2012.04

Di April, 2012, Jiangsu Linyang Renewable Energy Technology Co, Ltd. (Nanjing) diadegkeun

Taun 2012.12

Dina Désémber, 2012, Jiangsu Linyang Lampu Téhnologi Co, Ltd (Qidong, Jiangsu) diadegkeun

2014.06

Dina Juni 2014, Jiangsu Linyang fotovoltaic diadegkeun

2015.08

Dina bulan Agustus, 2015, Jiangsu Linyang Micro-grid Science & Technology Ltd diadegkeun

2015.09

Dina Séptémber 2015, Linyang Group mimiti nyepeng perusahaan Lithuania ELGAMA kalayan méter pinter na nyebarkeun jaringan global.

2016.01

Dina Januari Januari 2016, Ngaran Perusahaan Peranti ka Tenaga Linyang

sajarah1

Kanggo Émbaran Salajengna

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Upami anjeun badé kéngingkeun inpormasi anu panganyarna, punten eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami