Tanggung jawab Sosial

Perusahaan aktip ngembangkeun énergi anu terbarukan sareng dikhususkeun dina filantropi pikeun ngamajukeun kaharmonisan sosial, sareng narékahan pikeun janten modél perusahaan anu hadé. Salaku warga perusahaan, Linyang parantos nyumbang kana kagiatan kasajahteraan umum sapertos pananggulangan kamiskinan, pendidikan sareng pananggulangan bencana, sareng parantos nyumbang langkung ti 80 juta RMB dugi ka ayeuna.

Fokus kana pamekaran sareng pangwangunan wétan Cina, perusahaan parantos ngempelkeun langkung ti 2,0 GW pembangkit listrik tenaga listrik fotovoltaik anu nyambung kana jaringan. Perusahaan nyumbangkeun 1,8 milyar derajat énergi bersih ka masarakat unggal taun sareng ngirangan 1,8 juta ton émisi karbon dioksida unggal taun. Éta aktip nanem modal dina proyék panyalindungan kamiskinan anu ditargetkeun ku fotovoltaik kalayan sumbangan akumulasi langkung ti 45 juta RMB.  

KWh
Listrik Héjo
Ton
Émisi karbon (CO2) Diréduksi
Jalma-jalma
Nampi Sumbangan ti Linyang
USD
Sumbangan Amal ti Linyang

Perawatan Sosial

Énergi Héjo


Kanggo Inpormasi Salajengna

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi pangénggalna, mangga eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"