spanduk

DIN Rail Single Phase

  • DIN-Rail Single Fase Prepaid Meter LY-KP12-C

    DIN-Rail Single Fase Prepaid Meter LY-KP12-C

    Séri DIN-Rail mangrupikeun pamisahan jinis listrik listrik prepaid, kalayan pilihan konvensional sareng pinter, aranjeunna tiasa dikonpigurasi dina modeu Prepaid atanapi Postpaid, nyayogikeun utiliti kalayan tingkat akurasi sareng reliabilitas anu luhur, ngamungkinkeun sambungan fase tunggal.

    Meter DIN-Rail ieu dirancang dumasar kana 20-bit Token saluyu sareng spésifikasi STS, pinuh ku standar standar DLMS / COSEM IEC sareng disertifikasi nganggo DLMS, STS, SABS sertipikat, sareng desain konstruksi kompak ngamungkinkeun pikeun masang aranjeunna dina kotak kluster kalayan sagala rupa kamampuan 1, 2,5,10 jsb. Fungsi anti-tampering sareng prepayment anu kuat ngajantenkeun aranjeunna parangkat murah anu murah pikeun pangumpulan hasil sareng solusi perlindungan.

Kanggo Émbaran Salajengna

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Upami anjeun badé kéngingkeun inpormasi anu panganyarna, punten eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami