Pangwangunan Proyék & Pembiayaan

1-3

Pangembangan Proyék anu dipercaya

Kalayan pengetahuan lengkep sareng pangalaman anu euyeub, Linyang parantos ngembangkeun prosés pangwangunan anu wajar pikeun mastikeun yén unggal proyék PV dimimitian sareng réngsé sakumaha anu dijadwalkeun.

Rékaman Lagu dipercaya

● Pangalaman ngembangkeun proyék PV Beunghar
● Jualan global sareng jaringan pangembangan proyek
● Langkung ti 1.5GW proyek PV réngsé

Pangwangunan Proyék fléksibel sareng Profesional

● Tim pangembangan proyék profési anu lokalisasi
● manajemén-efisiensi tinggi dumasar kana pangalaman penting dina pamekaran proyék
● Modél pangwangunan anu fleksibel kalebet perencanaan proyék, pamekaran mandiri sareng pamekaran koperasi

Pipa Proyék kualitas luhur

● Tutup hubungan sareng pangembang ngarah di panjuru dunya
● Tim pamekaran proyek bermutu tinggi sareng pipa proyek anu beunghar

Solusi Pembiayaan fléksibel

Salaku mitra pembiayaan tanaga surya anu dipercaya, Linyang nyayogikeun solusi pembiayaan tanaga surya anu fléksibel sareng dipercaya pikeun minuhan tungtutan konsumén sareng mitra di dunya.

Palayanan pembiayaan proyek propésional, merenah sareng dilokalisasi

● Kalayan pangalaman anu euyeub dina bidang investasi énergi, tim pembiayaan proyek Linyang nyayogikeun pangembang global sareng investor ku jasa pembiayaan proyek PV anu profesional sareng merenah. Linyang parantos milih langkung ti 10 nagara salaku pasar target na, sareng parantos netepkeun jaringan layanan anu dilokalisasi di sakumna dunya.

Ngepaskeun-dijieun PV Project Pembiayaan Solusi

● Dina kolaborasi sareng lembaga kauangan global, investor sareng pamekar, Linyang parantos nawiskeun solusi pembiayaan proyék PV anu didesain khusus ku pamekaran gabungan, pamekaran mandiri, akuisisi proyek, penyewaan pembiayaan, pembiayaan bridging, BT sareng sajabina.

Kanggo Inpormasi Salajengna

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi pangénggalna, mangga eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"