banner

Énergi pinter

  • Conventional Single Phase Meter

    Média Fase Tunggal Konvensional

    LY-BM11 méter mangrupikeun épéktip méteran fase méter tunggal, lumaku pikeun palanggan padumukan sareng proyék sub-metering. Éta akurat sareng dijaga kalayan leres kalayan fungsi anti-gangguan, cocog pikeun pangumpulan pendapatan sareng solusi panyalindungan murah.

    LY-BM11 méter dirancang dumasar kana struktur anu fleksibel anu nawiskeun sababaraha pilihan saluyu sareng pasar sareng pasar syarat.

     

  • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

    Méter Listrik Prabayar Berbasis Meter LY-SM150

    Méter prabayar LY-SM150 maju méter listrik fase tunggal AMI anu canggih, kalayan keypad terpadu BS / jenis Kartu Smart sareng / atanapi pilihan jinis keypad pamisah. Fitur unikna modul komunikasi plug-and-play nyiptakeun kamungkinan patukeur sareng panggunaan rupa-rupa antar muka komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya, cocog pikeun padumukan C & I ukuranana alit.

    LY-SM150 méter sérial prabayar akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti ngarusak, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun solusi pangumpulan sareng panyalindungan. Éta dirarancang dumasar kana 20-bit Token saluyu sareng spésifikasi STS atanapi CTS, sapinuhna sasuai sareng DLMS / COSEM, standar IDIS sareng bijil sareng DLMS, MID, IDIS, STS, SABS sertipikat pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI

     

  • C&I CT/CTPT Smart Meter

    C&I CT / CTPT Smart Méter

    C&I CT / PTCT Three-phase CT / PTCT Connected Smart Energy Meter mangrupikeun Smart Meter anu canggih pikeun ngukur AC-tilu aktif / réaktif énergi kalayan frékuénsi 50 / 60Hz. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi anu canggih pikeun ngawujudkeun Pangukuran & Pangaturan Smart énergi, kalayan fitur akurasi tinggi, sensitipitas anu saé, reliabilitas anu saé, rentang pangukuran anu lega, konsumsi anu handap, struktur padet sareng penampilan anu saé, sareng sajabana.

  • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-FASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    Linyang Split-type Single-phase DIN rel ningkatna Keypad prepayment Energy Meter mangrupikeun méter énergi standar IEC anu dianggo pikeun ngukur énergi aktif AC hiji-tahap kalayan frékuénsi 50 / 60Hz sareng fungsi prepayment ngalangkungan keypad sareng TOKEN. Nalika konsumén hoyong mésér listrik, titik Vending bakal nyayogikeun aranjeunna TOKEN 20-énkripsi anu énkripsi sareng inpormasi muatan listrik. Konsumén masok TOKEN kana méter tina keypad, teras méter ngodekeun TOKEN sareng ngeusi batre. Muatan TOKEN diwangun ku 20 nomer. Protokol transfer data mangrupikeun keluhan kalayan standar STS.

  • Smart Three Phase Meter LY-SM300

    Smart Three Phase Meter LY-SM300

    LY-SM300 méter anu maju AMI pinter tilu fase méter listrik, kalayan fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan ragam komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya, lumaku pikeun padumukan C & I klien ukuran leutik.

    LY-SM300 méter nyayogikeun utilitas sareng tingkat akurasi sareng reliabilitas tinggi dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti ngarusak, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun pangumpulan sareng solusi perlindungan. Éta dirancang sapinuhna patuh kana standar DLMS / COSEM IEC sareng disertakeun nganggo sertipikat DLMS.

  • Smart Single Phase Meter LY-SM160

    Smart Single Phase Meter LY-SM160

    LY-SM160 méter anu maju AMI méter listrik fase tunggal pinter, kalayan modul komunikasi plug-and-play nirkabel PLC terpadu, anu lumaku pikeun padumukan C sareng klien ukuran leutik.

    LY-SM160 méter nyayogikeun utilitas sareng tingkat akurasi sareng reliabilitas tinggi dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti-ngarusak, ngajantenkeun alat béaya rendah anu idéal pikeun pangumpulan sareng solusi perlindungan. Éta dirarancang sapinuhna sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertakeun sareng sertipikat DLMS sareng MID pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI.

  • Smart Three Phase Indirect Meter (CT Operated) LY-SM300CT

    Méter Teu Langsung Smart Three Phase (CT Dioperasikeun) LY-SM300CT

    LY-SM300-CT anu maju AMI henteu langsung tilu méter listrik fase anu nyayogikeun utiliti sareng akurasi tinggi kelas 0,5s / 0.2s sareng reliabilitas anu luhur, lumaku pikeun sababaraha klien C&I ogé pangukuran gardu. Éta diulas ku fungsi anu mantap kalebet ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan dina tegangan multi-rentang sareng rentang arus, pangawasan kualitas kakuatan anu ditingkatkeun ogé pangukuran THD sareng sajabana, anu ngadukung utiliti sareng industri swasta kalayan gampang sareng akurat ngawas jaringan listrikna.

    Desain modular LY-SM300-CT nyayogikeun sababaraha pilihan antar muka komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya. Aranjeunna disahkeun ku MID, DLMS / COSEM sareng IDIS pikeun ngajamin platform pangukuran anu dipercaya sareng tiasa dioperasikeun pikeun sistem AMI.

  • Smart Three Phase Indirect Meter (CTVT Operated) LY-SM300-CTVT

    Méter Teu Langsung Smart Three Phase (CTVT Dioperasikeun) LY-SM300-CTVT

    LY-SM300- CTVT anu maju AMI henteu langsung tilu méter listrik fase anu nyayogikeun kamampuan kalayan akurasi tinggi kelas 0,5s / 0.2s sareng reliabilitas anu luhur, lumaku pikeun sababaraha klien C&I ogé pangukuran gardu. Éta diulas ku fungsi anu mantap kalebet ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan dina tegangan multi-rentang sareng rentang arus, pangawasan kualitas kakuatan anu ditingkatkeun ogé pangukuran THD sareng sajabana, anu ngadukung utiliti sareng industri swasta kalayan gampang sareng akurat ngawas jaringan listrikna.

    Desain modular LY-SM300- CTVT nyayogikeun sababaraha pilihan antar muka komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya. Aranjeunna disahkeun ku MID, DLMS / COSEM sareng IDIS pikeun ngajamin platform pangukuran anu dipercaya sareng tiasa dioperasikeun pikeun sistem AMI.

  • Smart Keypad base Three Phase Prepaid Meter LY-SM350

    Dasar Keypad pinter Tilu Fase Prepaid Meter LY-SM350

    Séri prabayar LY-SM350 maju méter listrik prabayar tilu fase AMI, kalayan keypad terpadu BS / tipe Kartu Smart sareng / atanapi pamisah jinis keypad pamisah, éta tiasa ngonpigurasi dina modeu Prabayar atanapi Pascabayar. Fitur unikna modul komunikasi plug-and-play nyiptakeun kamungkinan patukeur sareng panggunaan rupa-rupa antar muka komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya, cocog pikeun padumukan C & I ukuranana alit.

    LY-SM350 méter sérial prabayar akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti ngarusak, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun solusi pangumpulan sareng panyalindungan. Éta dirarancang dumasar kana 20-bit Token based STS atanapi spésifikasi CTS, sapinuhna saluyu sareng DLMS / COSEM, standar IDIS sareng bijil sareng sertipikat DLMS, MID, IDIS, STS, sareng SABS pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI.

  • Smart Three Phase Meter LY-SM360

    Smart Three Phase Meter LY-SM360

    LY-SM360 méter anu maju AMI pinter méter listrik tilu fase, kalayan modul komunikasi plug-and-play nirkabel PLC anu terpadu, lumaku pikeun padumukan C & I ukuranana alit.

    LY-SM360 méter nyayogikeun utilitas sareng tingkat akurasi sareng reliabilitas tinggi dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti-ngarusak, ngajantenkeun alat murah pikeun idéal pikeun pangumpulan sareng solusi perlindungan. Éta dirarancang sapinuhna sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertakeun sareng DLMS, sertipikat MID pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI.

  • Smart Single Phase Meter LY-SM 150Postpaid

    Smart Single Phase Meter LY-SM 150Postpaid

    LY-SM150 postpaid méter maju AMI méteran fase tunggal fase, kalayan fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan rupa-rupa komunikasi komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya, cocog pikeun C&I ukuran padumukan sareng alit klien.

    LY-SM150 méter pascabayar akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti-tampering, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun solusi pangumpulan sareng panyalindungan. Éta dirarancang sapinuhna sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertakeun sareng sertipikat DLMS, MID, IDIS pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI.

  • Smart Three Phase Meter LY-SM 350Postpaid

    Smart Three Phase Meter LY-SM 350Postpaid

    LY-SM350 méter pascabayar maju AMI tilu féter méter, kalayan fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nyiptakeun kamungkinan patukeur sareng panggunaan rupa-rupa antar muka komunikasi kabel & nirkabel anu dipercaya, cocog pikeun padumukan C & I ukuranana alit.

    Méter séri pascabayar LY-SM350 akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti ngarusak, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun solusi pangumpulan sareng panyalindungan. Éta dirarancang sapinuhna sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertakeun sareng sertipikat DLMS, MID, IDIS pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI.

123 Teras> >> Halaman 1/3

Kanggo Inpormasi Salajengna

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi pangénggalna, mangga eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"