spanduk

Smart Energy

  • Conventional Single Phase Meter

    Conventional Single Phase Meter

    LY-BM11 meters are cost-effective conventional single phase meters, applicable to residential customers and sub-metering projects. They are accurate and well-guarded with anti-tampering functions, suitable for low-cost revenue collection and protection solutions.

    LY-BM11 meters are designed based on a flexible structure which offers several options in accordance with the market and clients requirements.

     

  • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

    Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

    Méwah préparasi LY-SM150 mangrupikeun tingkat listrik listrik dina fase AMI pinter, sareng keypad terpadu BS / Kartu Smart sareng / atanapi pilihan tipeu tombol keypad. Fitur unik modul komunikasi plug-and-play maranéhna nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan rupa-rupa hubungan komunikasi kabel & kabel anu dipercaya, cocog pikeun padumukan sareng leutik C&I klien.

    LY-SM150 méter sérial prabayar akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti ngarusak, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun solusi pangumpulan sareng panyalindungan. Éta dirarancang dumasar kana 20-bit Token saluyu sareng spésifikasi STS atanapi CTS, sapinuhna sasuai sareng DLMS / COSEM, standar IDIS sareng bijil sareng DLMS, MID, IDIS, STS, SABS sertipikat pikeun ngajamin interoperabilitasna kana platform AMI

     

  • C&I CT / CTPT Smart Méter

    C&I CT / CTPT Smart Méter

    C&I CT/PTCT Three-phase CT/ PTCT Connected Smart Energy Meter is a highly advanced Smart Meter to measure three-phase AC active/reactive energy with frequency of 50/60Hz. It has various sophisticated functions to realize Smart Measurement & Management of energy, with features of high accuracy, excellent sensitivity, good reliability, wide measurement range, low consumption, solid structure and nice appearance, etc.

  • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    Linyang Split-type Single-phase DIN rail mounting Keypad Prepayment Energy Meter is an IEC-standard energy meter used to measure single-phase AC active energy with frequency of 50/60Hz and prepayment function through keypad and TOKEN. When consumers would like to purchase electricity, Vending point will provide them a 20-bit TOKEN encrypted with electricity charge information. Consumers input the TOKEN into the meter from the keypad, and then meter decodes the TOKEN and charge the meter. The charge TOKEN is composed of 20 numbers. The data transfer protocol is complaint with STS standard.

  • Smart Telase Fase Tilu LY-SM300

    Smart Telase Fase Tilu LY-SM300

    LY-SM300 meter canggih AMI pinter tilu fase listrik listrik, kalayan fitur unik modul komunikasi plug-sareng-muter, nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan rupa-rupa komunikasi kabel & kabel anu dipercaya, ditrapkeun kanggo padumukan sareng alit C&I leutik.

    LY-SM300 meter nyayogikeun utiliti kalayan tingkat tinggi akurasi sareng reliabilitas dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan sareng fungsi anti-tampering, sahingga cocog pikeun pangumpulan hasil sareng solusi perlindungan. Éta didesain lengkep sareng standar DLMS / COSEM IEC sareng disertakeun sareng sertipikat DLMS.

  • Meter Fase Smart Smart Fase LY-SM160

    Meter Fase Smart Smart Fase LY-SM160

    LY-SM160 meter mangrupikeun tingkat listrik AMI pinter dina fase méter listrik, sareng PLC terpadu sareng / atanapi modul komunikasi plug-and-play nirkabel, dilarapkeun ka klien C&I leutik sareng padumukan.

    LY-SM160 meter nyayogikeun utiliti kalayan tingkat tinggi akurasi sareng reliabilitas dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan sareng fungsi anti-tampering, ngajantenkeun aranjeunna alat-alat béaya rendah pikeun solusi pangasilan sareng solusi perlindungan. Éta dirarancang pinuh-leres sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng diijinkeun nganggo sertipikat DLMS sareng MID pikeun ngajamin interoperabilitasna dina platform AMI.

  • Meter Telepon Smart Tilu Fase Langsung (CT Dioperasikeun) LY-SM300CT

    Meter Telepon Smart Tilu Fase Langsung (CT Dioperasikeun) LY-SM300CT

    LY-SM300-CT maju AMI henteu langsung tilu méter listrik anu nyayogikeun utiliti kalayan akurasi kelas pisan 0.5s / 0.2 sareng reliabilitas anu luhur, dilarapkeun kana rupa-rupa klien C&I ogé metering pencawang. Éta ditampik kalayan fungsi anu kuat antawisna ukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan langkung seueur voltase sareng rentang arus, ningkatkeun monitoring kualitas kakuatan ogé ukur ukur THD, anu nguatkeun utiliti sareng industri swasta gampang sareng akurat ngawaskeun jaringan listrikna.

    Desain modél LY-SM300-CT nyadiakeun macem-macem pilihan antarmuka komunikasi komunikasi kabel sareng kabel anu dipercaya. Éta dikonfirmasi ku MID, DLMS / COSEM sareng IDIS pikeun ngajamin platform metering dipercaya sareng interoperable pikeun sistem AMI.

  • Méter Smart Fase Tata Fase Tilu (CTVT Dioperasikeun) LY-SM300-CTVT

    Méter Smart Fase Tata Fase Tilu (CTVT Dioperasikeun) LY-SM300-CTVT

    LY-SM300- CTVT mangrupikeun AMI langsung henteu langsung tilu listrik listrik anu nyayogikeun utiliti kalayan akurasi kelas kelas 0.5s / 0.2 sareng kabébasan anu luhur, dilarapkeun ka sagala rupa klien C&I ogé métrasi pencawang. Éta ditampik kalayan fungsi anu kuat antawisna ukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan langkung seueur voltase sareng rentang arus, ningkatkeun monitoring kualitas kakuatan ogé ukur ukur THD, anu nguatkeun utiliti sareng industri swasta gampang sareng akurat ngawaskeun jaringan listrikna.

    Desain modél LY-SM300- CTVT nyadiakeun macem-macem pilihan antarmuka komunikasi nirkabel & kabel nirkabel anu dipercaya. Éta dikonfirmasi ku MID, DLMS / COSEM sareng IDIS pikeun ngajamin platform metering dipercaya sareng interoperable pikeun sistem AMI.

  • Dasar Keypad Smart Tilu Fase Prepaid Meter LY-SM350

    Dasar Keypad Smart Tilu Fase Prepaid Meter LY-SM350

    Seri prepaid LY-SM350 maju nyaéta AMI pinter tilu fase listrik prabayar, kalayan keypad terpadu BS / Card Smart sareng / atanapi pilihan tipeu keypad, aranjeunna tiasa ngonpigurasi dina modeu Prepaid atanapi Postpaid. Fitur unik modul komunikasi plug-and-play maranéhna nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan rupa-rupa hubungan komunikasi kabel & kabel anu dipercaya, cocog pikeun padumukan sareng leutik C&I klien.

    Mérat prékuénsi prepaid LY-SM350 akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti-tampering, sahingga cocog pikeun pangumpulan hasil sareng solusi perlindungan. Éta dirancang dumasar kana 20S bit Token dumasar STS atanapi CTS spésifikasi, pinuh patuh sareng DLMS / COSEM, standar IDIS sareng disertifikasi nganggo sertipikat DLMS, MID, IDIS, STS, sareng SABS pikeun ngajamin interoperabilitasna dina platform AMI.

  • Métase Tilu Smart Fase LY-SM360

    Métase Tilu Smart Fase LY-SM360

    LY-SM360 meter canggih AMI pinter tilu fase listrik, sareng PLC terpadu sareng / atanapi modul komunikasi plug-and-play nirkabel, tiasa dianggo pikeun padumukan sareng alit C&I.

    LY-SM360 meter nyayogikeun utiliti kalayan tingkat tinggi akurasi sareng reliabilitas dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan sareng fungsi anti-tampering, ngajantenkeun aranjeunna alat-alat murah idéal pikeun pangumpulan hasil sareng solusi perlindungan. Éta dirarancang sacara lengkep sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertifikasi sareng DLMS, sertipikat MID pikeun ngajamin interoperabilitasna dina platform AMI.

  • Métase Fase Smart Smart Fase LY-SM 150Postpaid

    Métase Fase Smart Smart Fase LY-SM 150Postpaid

    Lie-SM150 méter pasir bayar téh canggih mékanika fase bujang AMI pinter, kalayan fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan rupa-rupa hubungan komunikasi kabel kabel & nirkabel anu dipercaya, cocog pikeun ukuran padumukan sareng leutik C&I klien.

    Méter postpid LY-SM150 akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti-tampering, sahingga cocog pikeun pangumpulan hasil sareng solusi panyalindungan. Éta dirarancang pinuh-leres sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertifikasi nganggo DLMS, MID, sertipikat IDIS pikeun ngajamin interoperabilitasna tina platform AMI.

  • Métase Tilu Smart Fase LY-SM 350Postpaid

    Métase Tilu Smart Fase LY-SM 350Postpaid

    Méter postpid LY-SM350 canggih AMI tilu fase méter, kalayan fitur unik modul komunikasi plug-sareng-muter, nyiptakeun kamungkinan tukeur sareng panggunaan rupa-rupa hubungan komunikasi kabel kabel & nirkabel anu dipercaya, cocog pikeun padumukan sareng ukuran leutik C&I.

    Siri postpaid LY-SM350 pas akurat dina ngukur & ngawaskeun beban sareng parameter jaringan ogé fungsi anti-tampering, sahingga cocog pikeun pangumpulan hasil sareng solusi panyalindungan. Éta dirarancang pinuh-leres sareng standar DLMS / COSEM sareng IDIS sareng disertifikasi nganggo DLMS, MID, sertipikat IDIS pikeun ngajamin interoperabilitasna tina platform AMI.

123 Teras> >> Halaman 1/3

Kanggo Émbaran Salajengna

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Upami anjeun badé kéngingkeun inpormasi anu panganyarna, punten eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami