banner

Parangkat lunak

  • HES

    ANJEUNNA

    ElS-Collect mangrupikeun platform pangumpulan data dumasar-awan anu tiasa dianggo antar muka sareng méter anu béda sareng concentrator data (DCU) ngalangkungan sababaraha saluran komunikasi (GPRS / 3G / 4G / PSTN / Ethernet, jst.), Ngadukung réa protokol metering sareng industri (DLMS COSEM, IDIS, IEC62056-11, Modbus, DNP3,…).

    Ngagunakeun platform basis wéb sareng standar CIM (IEC61968 / IEC61970) ngajagaan utilitas ngalawan monopoli jasa naon waé, nyayogikeun saluran anu aman pikeun berinteraksi lengkep sareng aplikasi pihak katilu anu béda kalebet tapi henteu diwatesan ku Tagihan, Vending, FDM, DMS, OMS, CIS, EMS , jsb.

    ElS-Collect ngagaduhan struktur modular sareng fleksibel pikeun dipasang dina salah sahiji Oracle, Microsoft SQL Server, basis data PostgreSQL anu ngajamin ngadukung sajuta meter ogé fungsi standar anu anyar anu tiasa diintegrasikeun sareng server database HES atanapi ngan ukur mindahkeun data anu dikumpulkeun ka anu sanés. aplikasi pikeun ngolah salajengna. Desain dumasar-awan na ngamungkinkeun Utiliti masangkeun ElS-Kumpulkeun di stasiun pusat sareng masihan aksés ka pangguna anu béda dimana waé sareng tanpa syarat pamasangan pikeun ngawas jauh sareng ngendalikeun titik metering kalayan aman sareng gampang.

    ElS-Kumpulkeun ngadukung rupa-rupa fungsi kelas dunya anu tiasa disaluyukeun ngalangkungan desain modular sareng syarat pelanggan.

  • MDM

    MDM

    EIS-Manage mangrupikeun manajemén data dumasar SOA anu cerdas sareng platform analisa, sanggup nungkulan jutaan data, gancang ngahasilkeun analitik sareng laporan. EIS-Manage ogé dirancang modular sareng cloud-powering utilities sacara efektif ngirangan biaya umum metode pamasangan klien / server. Ngajaga inpormasi anu berharga, EIS-Manage tiasa diintegrasikeun sareng sababaraha basis data salaku server utama sareng multi-layer backup database server anu sadayana teras-terasan saling komunikasi, nyayogikeun inpormasi anu diamankeun sareng disingkronkeun. EIS-Manage ngadukung standar CIM (IEC61968 / IEC61970) pikeun gampang berinteraksi sareng sistem HES sareng pihak katilu anu sanés.

    Platform Méter Data Management (MDM) ieu ngagaduhan seueur modul anu tiasa dianggo pikeun ngungkulan tantangan ageung tina utiliti sapertos leungitna énergi, manajemén aset sareng sistem monitoring trafo. Sadaya analitik konseptual ieu sasarengan ngabantosan utiliti kalayan tepat ngajagi pendapatan sareng asetna, ngarencanakeun jaringan distribusi anu dipercaya sareng sacara efektif ningkatkeun kapuasan pelanggan. EIS-Manage ngadukung sababaraha basis data standar sareng andal sapertos Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL,… Nyayogikeun mesin ngalaporkeun canggih anu canggih, modul GPS standar sareng platform layanan palanggan anu basisna ramah-pangguna.

    EIS-Atur salaku sistem mandiri atanapi terintegrasi sareng HES, ngadukung jasa anu sanés ngalangkungan struktur modular na.

  • Vending

    Ngajual

    Ngarojong palanggan prabayar sareng sistem vending multi-fungsi nyaéta kabutuhan perusahaan utilitas anu ngadeukeutan metering pamayaran sateuacanna, nyayogikeun jasa bidirectional anu gancang sareng dipercaya pikeun sadaya utilitas, saluran lénsa sareng konsumén tungtung-pangguna.

    ElS-Vend mangrupikeun sistem vending berbasis awan anu tiasa dioperasikeun, ngadukung standar STS sareng CTS (IEC62055) pikeun berinteraksi sareng Sistem Head-End anu sanés sareng / atanapi Manajemén Data Méter, nyayogikeun token anu aman sareng jasa manajemén saluran vending anu aman. Tetep ngalacak sadaya palanggan, transaksi sareng token mangrupikeun hal anu penting nalika sistem vending ngurus jutaan paménta dina waktos anu singget sareng sababaraha saluran vending on-line ogé Sistem Head-End Individual anu nyungkeun seueur data sajarah.

    ElS-Vend ngadukung sababaraha saluran vending (POS, Mobile, ATM, jasa wéb, CDU, jst.) Pikeun maksimalkeun paningkatan kasieun pelanggan ku jasa jual otomatis anu gampang, gancang sareng 24/7 ogé ngagampangkeun manpaat tantangan sadidinten. Sistem vending multi-vendor ieu tiasa sacara gampang sareng aman dilegakeun tapak na kusabab sadaya pelanggan gaduh aksés kana rekeningna pikeun gampang mésér énergi dimana waé, iraha waé.

Kanggo Inpormasi Salajengna

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi pangénggalna, mangga eusian formulir di handap.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"