Кинески паметен трифазен индиректен мерач (управуван со CT) LY-SM300CT фабрика и добавувачи |Линјанг

LY-SM300-CT се напредни AMI индиректни трифазни броила за електрична енергија кои обезбедуваат комунални услуги со висока точност од класа 0,5s/0,2s и висока доверливост, применливи за различни клиенти C&I, како и мерење на трафостаница.Тие се опремени со робусни функции, вклучително мерење и следење на оптоварувањето и мрежните параметри во опсегот на напон и струја со повеќе опсег, подобрено следење на квалитетот на енергијата, како и мерење на THD итн., кои ги поттикнуваат претпријатијата и приватните индустрии лесно и прецизно да ги следат нивните мрежи за напојување.

Модуларниот дизајн на LY-SM300-CT обезбедува разновидни сигурни опции за жичен и безжичен комуникациски интерфејс.Тие се сертифицирани од MID, DLMS/COSEM и IDIS за да гарантираат сигурна и интероперабилна мерна платформа за AMI системот.

Детали за производот

Ознаки на производи

Клучни спецификации

Електричен параметар

● Тип на поврзување: 3P4W

● Номинален напон: 3x220/380V, 3x230/400V, 3x240/415V (-20% до +15%)

● Номинална струја: 1А, 1,5А, 5А

● Фреквенција: 50/60 Hz ± 1%

● Димензии: 270 x 170 x 81,5 LWH (мм)

Комуникација
● Локална комуникација: оптичка порта, RS485
● Далечинска комуникација: GPRS/3G/4G/PLC/RF/NB-IoT

Клучни функции

● Тарифи: 4

● Противуправување: магнетно поле, отворено капакот на мерачот/терминалот, обратна енергија, фаза што недостасува или/или неутрална

● Периоди на наплата: 12 месеци

● Дневник на настани

● Контрола на оптоварување: манипулации, распоредено време, прагови за напојување, над/под напон (може да се конфигурира)

● Вчитај профил

● Мерни вредности: kWh, kvah

● Моментални параметри: kW, kvar V, I, kva, F, PF

● Квалитет на напојување: над/под струја, над/под напон, нерамнотежа струја, THD, попуштање и отекување

см11
см22

Клучни карактеристики

● Мерење со висока точност

● Неутрално мерење

● Мерење со 4 квадрант

l Внатрешна или заменлива батерија како опционална

● Управување со квалитетот на енергијата

● Следење на побарувачката

l Далечинска надградба

● ТХД

● Локална комуникација: оптичка порта, RS485

● Далечинска комуникација: GPRS/3G/4G/PLC/RF/NB-IoT

● Противуправување: магнетно поле, отворено капакот на мерачот/терминалот, обратна енергија, фаза што недостасува или/или неутрална

300-2

МЕРЕЊЕ СО ВИСОКА ТОЧНОСТ

300-4

HARMONICS (V&I), THD

150-02

АМИ

150-06

КОНТРОЛА НА ВТОВАРУВАЊЕ

300-5

PQ СЛЕДЕЊЕ

150-03

ПРОТИВ ТАМПЕР

150-08

МОДУЛАРНА КОМУНИКАЦИЈА

см3001

ДАЛЕЧИНСКО НАДГРАДУВАЊЕ

Протокол и стандарди

● IEC 62052-11

● IEC 62053-21/23

● IEC 62056 итн

Сертификати

● IEC

● DLMS

● CNAS

● G3-PLC

● СРЕДИНА

см33
12-03
D9
11-06
300-7
300-6

  • Претходно:
  • Следно: