База на кинеска паметна тастатура Трифазен припејд мерач LY-SM350 фабрика и добавувачи |Линјанг

Припејд сериите LY-SM350 се напредни AMI паметни трифазни припејд броила за електрична енергија, со интегрирана BS тастатура/тип на паметна картичка и/или опции за тип на поделена тастатура, тие можат да се конфигурираат во припејд или постпејд режим.Нивната единствена карактеристика на plug-and-play комуникацискиот модул создава можност за размена и користење на различни доверливи жичени и безжични комуникациски интерфејси, погодни за станбени и мали клиенти C&I.

Мерачите од припејд серијата LY-SM350 се прецизни во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против манипулации, што ги прави идеални за собирање приходи и решенија за заштита.Тие се дизајнирани врз основа на 20-битни спецификации STS или CTS базирани на Token, целосно усогласени со стандардите DLMS/COSEM, IDIS и сертифицирани со DLMS, MID, IDIS, STS и SABS сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата.

Детали за производот

Ознаки на производи

Клучни спецификации

Електричен параметар

● Тип на поврзување: 3P4W

● Номинален напон: 3x220/380V, 3x230V/400V, 3x240/415V, ±30%

● Номинална струја: 5A, 10A, 20A

● Фреквенција: 50/60 Hz ± 1%

● Димензии: 285 x 173,5 x 93,5 LWH (мм)

Комуникација

● Локална комуникација: оптичка порта, RS485, M-BUS

● CIU комуникација: PLC/RF/M-BUS

● Далечинска комуникација: PLC/RF/GPRS/2G/3G/4G/NB-IoT

Клучни функции

● Тарифи: 4

● Противуправување: магнетно поле, бајпас, отворено капакот на мерачот/терминалот, обратна енергија, фаза што недостасува или/или неутрална

● Периоди на наплата: 12 месеци

● Дневник на настани

● Контрола на оптоварување: прагови за напојување, над/под напон (може да се конфигурира)

● Вчитај профил

● Мерни вредности: kWh, kvah

● Моментални параметри: kW, kvar V, I, kva, F, PF

● Мулти-корисна работа: гас/вода/топлина

sm350 (4)
SM350-33

Клучни карактеристики

l Конфигуриран во припејд со тастатура/картичка или постпејд режим

● Двонасочно мерење

● Мерење со 4 квадрант

● Неутрално мерење

● Мерење недостасува неутрална линија

● Внатрешно реле

l Реле со двојно исклучување

● Реле поврзано со неутрална линија

l Внатрешна или заменлива батерија како опционална

● Управување со квалитетот на енергијата

● Следење на побарувачката

l Далечинска надградба

● Часовник во реално време

● TOU

● Plug-and-play комуникациски модул со PLC/RF/GPRS/2G/3G/4G/NB-IoT

● Противуправување: магнетно поле, бајпас, отворено капакот на мерачот/терминалот, обратна енергија, фаза што недостасува или/или неутрална

150-03

ПРОТИВ ТАМПЕР

d2

ИНТЕРОПЕРАБИЛНОСТ

sm1002

МЕРЕЊЕ ПОВЕЌЕ КОМНАРНИ

150-08

МОДУЛАРНА КОМУНИКАЦИЈА

150-06

КОНТРОЛА НА ВТОВАРУВАЊЕ

150-01

ПОСТОПЕЈД/ПРЕПИД

150-07

ДВОЈНО ИСКЛУЧУВАЊЕ

150-04

STS COMPLIAN

Протокол и стандарди

● IEC 62052-11

● IEC 62053-21/23

● EN 50470-1/3

● IEC 62056

● IEC 62055-31/41/51, итн

Сертификати

● IEC

● DLMS

● СТС

● ИДИС

● ПРИМЕ

● СРЕДИНА

● SABS

● G3-PLC

● SGS

Тастатура SM350 22
12-03
D9
1222 година
D10
3501
300-6
1221 година
300-7
1231 година

  • Претходно:
  • Следно: