banner

Tahap Tunggal DIN Rail

  • DIN-Rail Single Phase Prepaid Meter LY-KP12-C

    Meter Prabayar Fase Tunggal DIN-Rail LY-KP12-C

    Seri DIN-Rail minangka meter listrik prabayar jinis pamisah perumahan, kanthi opsi konvensional lan cerdas, bisa dikonfigurasi ing mode Prabayar utawa Pascabayar, nyedhiyakake utilitas kanthi akurasi lan reliabilitas sing dhuwur, saengga bisa nyambungake fase siji.

    Meter DIN-Rail iki dirancang adhedhasar Token 20-bit sing cocog karo spesifikasi STS, kanthi tundhuk karo standar DLMS / COSEM IEC lan disertifikasi karo DLMS, sertifikat STS, SABS, lan desain konstruksi kompak bisa nginstal kothak cluster kanthi macem-macem kapasitas 1, 2,5,10 lsp. Fungsi anti-gangguan lan prabayar sing kuwat nggawe piranti murah murah kanggo nglumpukake penghasilan lan solusi perlindungan.

Kanggo Informasi Luwih Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"