spanduk

DIN Rail Single Phase

  • Meter Prepaid Meter Tujuh DIN-Rail LY-KP12-C

    Meter Prepaid Meter Tujuh DIN-Rail LY-KP12-C

    Seri DIN-Rail yaiku kothak listrik prabayar jinis pamindhahan, kanthi pilihan konvensional lan cerdas, bisa dikonfigurasi ing mode Prepaid utawa Postpaid, nyedhiyakake sarana akurasi lan linuwih sing dhuwur, saéngga bisa nyambungake fase tunggal.

    Meter DIN-Rail iki dirancang adhedhasar Token 20-bit sesuai karo spesifikasi STS, kanthi tliti karo standar DLMS / COSEM IEC lan disertifikasi karo sertifikat DLMS, STS, SABS, lan desain konstruksi kompak, bisa nginstal ing kothak kluster kanthi macem-macem kapasitas 1, 2,5,10 dll. Fungsi anti-tampering lan pambayaran sing kuat ndadekake piranti piranti murah kanggo solusi penghasilan lan solusi perlindungan.

Kanggo Informasi Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita