Riwayat Perusahaan

1995

Ing wulan Desember 1995, Nantong Linyang Electronics Co., Ltd (Qidong, Jiangsu) didegake

2004

Ing wulan Desember 2004, Jiangsu Linyang Renewable Energy Co., Ltd didegake

2006

Ing wulan Desember 2006, Linyang Renewable Energy Co., Ltd kadaptar ing NASDAQ

2011.8.8

Tanggal 8 Agustus 2011, Linyang Electronics sukses didaftar ing bursa saham Shanghai kanthi kode saham 601222

2012.04

Ing wulan April 2012, Jiangsu Linyang Renewable Energy Technology Co., Ltd. (Nanjing) didegake

2012.12

Ing wulan Desember 2012, Jiangsu Linyang Lighting Technology Co., Ltd. (Qidong, Jiangsu) didegake

2014.06

Ing wulan Juni 2014, fotovoltaik Jiangsu Linyang didegake

2015.08

Ing wulan Agustus 2015, Jiangsu Linyang Micro-grid Science & Technology Ltd didegake

2015.09

Ing wulan September 2015, Grup Linyang wiwit nyekel perusahaan ELGAMA Lituania kanthi meter cerdas sing nyebar jaringan global.

2016.01

Ing wulan Januari, 2016, Jeneng Perusahaan Ngganti dadi Linyang Energy

history1

Kanggo Informasi Luwih Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"