Company History

1995

Ing wulan Desember 1995, Nantong Linyang Electronics Co, Ltd (Qidong, Jiangsu) diadegake

2004

Ing wulan Desember 2004, Jiangsu Linyang Renewable Energy Co, Ltd didegaké

2006

Ing wulan Desember 2006, Linyang Renewable Energy Co, Ltd didhaptar ing NASDAQ

2011.8.8

Tanggal 8 Agustus 2011, Linyang Electronics wis sukses didhaptar ing bursa saham Shanghai kanthi kode saham 601222

2012.04

Ing wulan April, 2012, Jiangsu Linyang Energy Renewable Energy Technology Co, Ltd (Nanjing) diadegake

Taun 2012.12

Ing Desember, 2012, Jiangsu Linyang Lighting Technology Co, Ltd (Qidong, Jiangsu) diadegake

2014.06

Ing wulan Juni, 2014, fotografolta Jiangsu Linyang didegake

2015.08

Ing wulan Agustus, 2015, Jiangsu Linyang Micro-grid Science & Technology Ltd diadegake

2015.09

Ing wulan September 2015, Linyang Group wiwit nyekel perusahaan ELGAMA Lithuania kanthi meter pintar sing nyebar ing jaringan global.

2016.01

Ing wulan Januari, 2016, Ganti Jeneng Ganti menyang Energi Linyang

sejarah1

Kanggo Informasi Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita