Layanan Pelanggan

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri listrik, kita bangga bisa menehi layanan banget lan produk berkualitas tinggi. Kita wis nggawe kapercayan bebarengan karo para pelanggan sing setia.

Tim insinyur layanan profesional nyedhiyakake layanan dhuwur kanggo para pelanggan ing wektu sing tepat. Saka operasi lapangan, instalasi lan pangopènan nganti nganyari adoh, ngawasi, ngatur piranti lan sistem pelanggan, Linyang nawakake layanan lengkap kanggo para pelanggan supaya pengalaman produk lan sistem sing aman bisa dipercaya.

Dhukungan Telpon Disedhiyakake 24 x 7 x 365

Dhukungan Pelanggan kasedhiya Kanthi Telpon lan Email

0513-68037167

0086-138-6197-4699


Kanggo Informasi Luwih Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"