spanduk

Smart Energy

  • Conventional Single Phase Meter

    Conventional Single Phase Meter

    LY-BM11 meters are cost-effective conventional single phase meters, applicable to residential customers and sub-metering projects. They are accurate and well-guarded with anti-tampering functions, suitable for low-cost revenue collection and protection solutions.

    LY-BM11 meters are designed based on a flexible structure which offers several options in accordance with the market and clients requirements.

     

  • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

    Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

    Meter prabayar LY-SM150 minangka meter listrik fase AMI cerdas sing cerah, kanthi jinis keypad terpadu / Kertu Smart lan / utawa pilihan jinis keypad. Fitur unik modul komunikasi plug-lan muter nggawe kemungkinan ijol-ijolan lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel lan kabel sing dipercaya, cocog kanggo klien C&I ukuran omah.

    Meter seri prabayar LY-SM150 akurat kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, dadi cocog kanggo solusi pangumpulan lan pangayoman. Iki dirancang adhedhasar Token 20-bit sesuai karo spesifikasi STS utawa CTS, kanthi tundhuk karo DLMS / COSEM, standar IDIS lan sertifikat DLMS, MID, IDIS, STS, sertifikat SABS kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI

     

  • C&I CT / CTPT Smart Meter

    C&I CT / CTPT Smart Meter

    C&I CT/PTCT Three-phase CT/ PTCT Connected Smart Energy Meter is a highly advanced Smart Meter to measure three-phase AC active/reactive energy with frequency of 50/60Hz. It has various sophisticated functions to realize Smart Measurement & Management of energy, with features of high accuracy, excellent sensitivity, good reliability, wide measurement range, low consumption, solid structure and nice appearance, etc.

  • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    Linyang Split-type Single-phase DIN rail mounting Keypad Prepayment Energy Meter is an IEC-standard energy meter used to measure single-phase AC active energy with frequency of 50/60Hz and prepayment function through keypad and TOKEN. When consumers would like to purchase electricity, Vending point will provide them a 20-bit TOKEN encrypted with electricity charge information. Consumers input the TOKEN into the meter from the keypad, and then meter decodes the TOKEN and charge the meter. The charge TOKEN is composed of 20 numbers. The data transfer protocol is complaint with STS standard.

  • Meter Phase Meter Telpon LY-SM300

    Meter Phase Meter Telpon LY-SM300

    LY-SM300 meter kalebu AMI cerdas telung phase listrik listrik, kanthi fitur unik modul komunikasi plug-lan muter, nggawe kemungkinan ijol-ijolan lan panggunaan macem-macem komunikasi kabel sing dipercaya & nirkabel, ditrapake kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    LY-SM300 meter nyedhiyakake utami akurasi lan linuwih kanthi ngukur & ngawasake beban lan ngawasi paramèter lan jaringan uga fungsi anti-tamping, saéngga cocog karo solusi koleksi lan solusi pangayoman. Iki dirancang kanthi tliti kanthi standar DLMS / COSEM IEC lan disertifikasi kanthi sertifikat DLMS.

  • Meter Fase Tunggal Smart LY-SM160

    Meter Fase Tunggal Smart LY-SM160

    LY-SM160 meter minangka meter listrik fase siji-siji AMI sing cerdas, kanthi modul komunikasi PLC lan / utawa modul komunikasi plug-and-play terpadu, ditrapake kanggo klien C&I ukuran omah.

    LY-SM160 meter nyedhiyakake utami kanthi akurasi lan linuwih kanthi ngukur lan ngawasake beban lan paramèter jaringan uga fungsi anti-tamping, nggawe piranti sing regane murah kanggo solusi koleksi lan solusi pangayoman. Iki dirancang kanthi tliti kanthi standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi nganggo sertifikat DLMS lan MID kanggo njamin interoperabilitas ing platform AMI.

  • Meter Siklus Smart Langsung Fase Telpon (CT Operated) LY-SM300CT

    Meter Siklus Smart Langsung Fase Telpon (CT Operated) LY-SM300CT

    LY-SM300-CT majeng AMI ora langsung telung meter listrik sing nyedhiyakake sarana kanthi akurasi kelas 0.5s / 0.2 lan linuwih, bisa ditrapake kanggo macem-macem klien C&I uga metering pencawang. Iki ditampilake kanthi fungsi sing kuat kalebu ngukur & ngawasi beban lan parameter jaringan liwat voltase macem-macem voltase lan saiki, pemantauan kualitas daya sing apik uga ukuran THD, sing menehi kapabilitas piranti lan industri pribadi kanthi gampang lan kanthi tepat ngawasi jaringan kekuwatane.

    Desain modifikasi LY-SM300-CT nyedhiyakake macem-macem pilihan antarmuka komunikasi komunikasi kabel lan kabel sing dipercaya. Dheweke disertifikasi dening MID, DLMS / COSEM lan IDIS kanggo njamin platform metering dipercaya lan bisa digunakake kanggo sistem AMI.

  • Meter Ora Langsung Telpon Phase Ora Langsung (CTVT Operated) LY-SM300-CTVT

    Meter Ora Langsung Telpon Phase Ora Langsung (CTVT Operated) LY-SM300-CTVT

    LY-SM300- CTVT majeng AMI ora langsung telung meter listrik sing nyedhiyakake sarana kanthi akurasi kelas 0.5s / 0.2 lan linuwih, ditrapake kanggo macem-macem klien C&I uga metering pencawang. Iki ditampilake kanthi fungsi sing kuat kalebu ngukur & ngawasi beban lan parameter jaringan liwat voltase macem-macem voltase lan saiki, pemantauan kualitas daya sing apik uga ukuran THD, sing menehi kapabilitas piranti lan industri pribadi kanthi gampang lan kanthi tepat ngawasi jaringan kekuwatane.

    Desain modifikasi LY-SM300- CTVT nyedhiyakake macem-macem pilihan antarmuka komunikasi kabel lan kabel sing dipercaya. Dheweke disertifikasi dening MID, DLMS / COSEM lan IDIS kanggo njamin platform metering dipercaya lan bisa digunakake kanggo sistem AMI.

  • Basis Keypad pintar Telung Prepaid Meter LY-SM350

    Basis Keypad pintar Telung Prepaid Meter LY-SM350

    Siri prabayar LY-SM350 minangka meter listrik prabayar prabayar AMI sing cerdas, kanthi jinis keypad terpadu / Kertu terpadu BS lan / utawa pilihan jinis papan tombol, bisa dikonfigurasi ing mode Prepaid utawa Postpaid. Fitur unik modul komunikasi plug-lan muter nggawe kemungkinan ijol-ijolan lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel lan kabel sing dipercaya, cocog kanggo klien C&I ukuran omah.

    Meter seri prepaid LY-SM350 akurat kanthi ngukur & ngawasi paramèter lan jaringan, uga fungsi anti-tamping, saéngga bisa nggawe solusi koleksi lan pangayoman. Iki dirancang adhedhasar spesifikasi STS utawa CTS adhedhasar 20-bit, kanthi tliti karo DLMS / COSEM, standar IDIS lan disertifikasi nganggo sertifikat DLMS, MID, IDIS, STS, lan SABS kanggo njamin interoperabilitas ing platform AMI.

  • Meter Phase Meter Telpon LY-SM360

    Meter Phase Meter Telpon LY-SM360

    LY-SM360 meter kalebu AMI cerdas telung phase listrik listrik, kanthi modul komunikasi PLC lan / utawa modul komunikasi plug-and-play sing terpadu, ditrapake kanggo klien C&I ukuran omah.

    LY-SM360 meter nyedhiyakake utami kanthi akurasi lan linuwih kanthi ngukur lan ngawasake beban lan paramèter jaringan uga fungsi anti-tamping, nggawe piranti sing murah banget kanggo solusi pangumpulan lan pangayoman. Dheweke dirancang kanthi lengkap karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi nganggo DLMS, sertifikat MID kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI.

  • Meter Fase Tunggal Smart LY-SM 150Postpaid

    Meter Fase Tunggal Smart LY-SM 150Postpaid

    Meter pasokan LY-SM150 luwih dhuwur ing meter-phase AMI cerdas, kanthi fitur unik modul komunikasi lan plug-play, nggawe kemungkinan ijol-ijolan lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing dipercaya, cocog kanggo ukuran omah & cilik C&I klien.

    Meter pasokan LY-SM150 akurat kanthi ngukur & ngawasi paramèter lan jaringan, uga fungsi anti-tampering, saéngga bisa nggawe solusi koleksi lan pangayoman. Dheweke dirancang kanthi lengkap karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi nganggo sertifikat DLMS, MID, IDIS kanggo njamin interoperabilitas ing platform AMI.

  • Meter Fase Telpon Smart Phase LY-SM 350Postpaid

    Meter Fase Telpon Smart Phase LY-SM 350Postpaid

    Meter pasokan LY-SM350 luwih maju ing AMI telung meter fase, kanthi fitur unik modul komunikasi plug-lan-play, nggawe kemungkinan ijol-ijolan lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing dipercaya, cocog kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    Mira seri postpaid LY-SM350 akurat kanthi ngukur & ngawasi paramèter lan jaringan, uga fungsi anti-tamping, saéngga bisa nggawe solusi koleksi lan pangayoman. Dheweke dirancang kanthi lengkap karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi nganggo sertifikat DLMS, MID, IDIS kanggo njamin interoperabilitas ing platform AMI.

123 Sabanjure> >> Halaman 1/3

Kanggo Informasi Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita