banner

Energi Cerdas

  • Conventional Single Phase Meter

    Meter Tahap Tunggal Konvensional

    LY-BM11 meter minangka meter fase tunggal konvensional efektif, ditrapake kanggo pelanggan omah lan proyek sub-metering. Iki akurat lan dijaga kanthi apik kanthi fungsi anti-gangguan, cocog kanggo nglumpukake penghasilan murah lan solusi proteksi.

    LY-BM11 meter dirancang adhedhasar struktur fleksibel sing nawakake sawetara opsi sesuai karo pasar lan kebutuhan klien.

     

  • Smart Card Based Prepaid Electricity Meter LY-SM150

    Meter Listrik Prabayar adhedhasar Smart Card LY-SM150

    Meter prabayar LY-SM150 minangka meter listrik fase tunggal cerdas AMI, kanthi keypad integral / jinis Kertu Smart lan / utawa opsi tipe keypad pamisah. Fitur unik modul komunikasi plug-and-play nggawe kemungkinan pertukaran lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing andal, cocog kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    Meter seri prabayar LY-SM150 akurat kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, dadi cocog kanggo solusi pangumpulan lan pangayoman. Iki dirancang adhedhasar Token 20-bit sesuai karo spesifikasi STS utawa CTS, kanthi tundhuk karo DLMS / COSEM, standar IDIS lan sertifikat DLMS, MID, IDIS, STS, sertifikat SABS kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI

     

  • C&I CT/CTPT Smart Meter

    C&I CT / CTPT Smart Meter

    C&I CT / PTCT Tiga phase CT / PTCT Connect Smart Energy Meter minangka Smart Meter sing maju banget kanggo ngukur energi aktif / reaktif AC telung tahap kanthi frekuensi 50 / 60Hz. Iki nduweni macem-macem fungsi canggih kanggo ngukur Pangukuran & Manajemen Energi Cerdas, kanthi fitur akurasi sing dhuwur, sensitivitas sing apik, keandalan sing apik, kisaran pangukuran sing amba, konsumsi sing sithik, struktur padhet lan penampilan sing apik, lsp.

  • LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-PHASE DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    LINYANG SPLIT-TYPE SINGLE-Fase DIN RAIL MOUNTING KEYPAD PREPAYMENT ENERGY METER

    Tipe Linyang Split tipe-phase DIN rail soyo tambah Keypad Preayment Energy Meter minangka meteran energi standar IEC sing digunakake kanggo ngukur energi aktif AC tahap siji kanthi frekuensi 50 / 60Hz lan fungsi prabayar liwat keypad lan TOKEN. Nalika konsumen pengin tuku listrik, titik Vending bakal menehi 20-bit TOKEN sing dienkripsi karo informasi muatan listrik. Konsumen input TOKEN menyang meter saka keypad, banjur meter decode TOKEN lan ngisi daya meter. Biaya TOKEN kasusun saka 20 nomer. Protokol transfer data minangka keluhan karo standar STS.

  • Smart Three Phase Meter LY-SM300

    Meter Smart Three Phase LY-SM300

    LY-SM300 meter minangka AMI tingkat listrik telung fase canggih, kanthi fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nggawe kemungkinan pertukaran lan panggunaan macem-macem komunikasi kabel & nirkabel sing andal, ditrapake kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    LY-SM300 meter nyedhiyakake utilitas kanthi akurasi lan reliabilitas dhuwur kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, saengga cocog kanggo nglumpukake penghasilan lan solusi perlindungan. Dheweke dirancang kanthi tundhuk karo standar DLMS / COSEM IEC lan disertifikasi karo sertifikat DLMS.

  • Smart Single Phase Meter LY-SM160

    Meter Fase Tunggal sing cerdas LY-SM160

    LY-SM160 meter minangka meter listrik fase tunggal sing cerdas AMI, kanthi modul komunikasi plug-and-play nirkabel PLC, sing ditrapake kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    LY-SM160 meter nyedhiyakake utilitas kanthi akurasi lan reliabilitas dhuwur kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, dadi piranti murah murah kanggo nglumpukake penghasilan lan solusi perlindungan. Dheweke dirancang kanthi tundhuk karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi karo sertifikat DLMS lan MID kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI.

  • Smart Three Phase Indirect Meter (CT Operated) LY-SM300CT

    Meter Ora Langsung Smart Three Phase (CT Operated) LY-SM300CT

    LY-SM300-CT maju AMI ora langsung telung meter listrik sing nyedhiyakake utilitas kanthi akurasi kelas 0,5s / 0,2s lan reliabilitas sing dhuwur, ditrapake kanggo macem-macem klien C&I uga pengukuran gardha. Fitur kasebut dilengkapi fungsi sing kuat kalebu ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan liwat voltase multi-range lan kisaran saiki, pemantauan kualitas listrik sing ditingkatake uga pangukuran THD lsp., Sing menehi daya listrik lan industri pribadi kanthi gampang lan ngawasi jaringan listrik.

    Desain modular LY-SM300-CT nyedhiyakake macem-macem opsi antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing andal. Dheweke disertifikasi dening MID, DLMS / COSEM lan IDIS kanggo njamin platform pengukuran sing bisa dipercaya lan interoperable kanggo sistem AMI.

  • Smart Three Phase Indirect Meter (CTVT Operated) LY-SM300-CTVT

    Meter Ora Langsung Smart Three Phase (CTVT Dioperasikake) LY-SM300-CTVT

    LY-SM300- CTVT maju AMI kanthi ora langsung telung meter listrik sing nyedhiyakake utilitas kanthi akurasi kelas 0,5s / 0,2s lan reliabilitas sing dhuwur, ditrapake kanggo macem-macem klien C&I uga pengukuran gardha. Fitur kasebut dilengkapi fungsi sing kuat kalebu ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan liwat voltase multi-range lan kisaran saiki, pemantauan kualitas listrik sing ditingkatake uga pangukuran THD lsp., Sing menehi daya listrik lan industri pribadi kanthi gampang lan ngawasi jaringan listrik.

    Desain modular LY-SM300- CTVT nyedhiyakake macem-macem opsi antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing andal. Dheweke disertifikasi dening MID, DLMS / COSEM lan IDIS kanggo njamin platform pengukuran sing bisa dipercaya lan interoperable kanggo sistem AMI.

  • Smart Keypad base Three Phase Prepaid Meter LY-SM350

    Smart Keypad basis Telung Prabayar Meter LY-SM350

    Seri prabayar LY-SM350 minangka meter listrik prabayar telung fase AMI sing canggih, kanthi keypad integral / tipe Kartu Smart lan / utawa opsi jinis keypad pamisah, bisa dikonfigurasi ing mode Prabayar utawa Pascabayar. Fitur unik modul komunikasi plug-and-play nggawe kemungkinan pertukaran lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing andal, cocog kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    Meter seri prabayar LY-SM350 akurat kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, dadi cocog kanggo solusi pangumpulan lan pangayoman. Iki dirancang adhedhasar spesifikasi STS utawa CTS adhedhasar Token 20-bit, kanthi tundhuk karo DLMS / COSEM, standar IDIS lan disertifikasi karo sertifikat DLMS, MID, IDIS, STS, lan SABS kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI.

  • Smart Three Phase Meter LY-SM360

    Meter Smart Three Phase LY-SM360

    LY-SM360 meter minangka AMI tingkat listrik telung fase sing maju, kanthi modul komunikasi plug-and-play nirkabel PLC, sing ditrapake kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    LY-SM360 meter nyedhiyakake utilitas kanthi akurasi lan reliabilitas tinggi kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, dadi piranti murah kanggo solusi pangumpulan lan solusi proteksi. Dheweke dirancang kanthi tundhuk karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi karo sertifikat DLMS, MID kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI.

  • Smart Single Phase Meter LY-SM 150Postpaid

    Meter Fase Tunggal sing cerdas LY-SM 150Postpaid

    Meter pascabayar LY-SM150 minangka meter fase tunggal cerdas AMI, kanthi fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nggawe kemungkinan pertukaran lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing andal, cocok kanggo C&I ukuran omah lan cilik klien

    Meter pascabayar LY-SM150 akurat kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, saengga cocog kanggo solusi pangumpulan lan pangayoman. Dheweke dirancang kanthi tundhuk karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi karo sertifikat DLMS, MID, IDIS kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI.

  • Smart Three Phase Meter LY-SM 350Postpaid

    Meter Smart Three Phase LY-SM 350Postpaid

    LY-SM350 postpaid meter maju AMI telung fase meter, kanthi fitur unik modul komunikasi plug-and-play, nggawe kemungkinan pertukaran lan panggunaan macem-macem antarmuka komunikasi kabel & nirkabel sing andal, cocok kanggo klien C&I ukuran omah lan cilik.

    Meter seri pascabayar LY-SM350 akurat kanggo ngukur & ngawasi mbukak lan paramèter jaringan uga fungsi anti-gangguan, saengga cocog kanggo nglumpukake penghasilan lan solusi perlindungan. Dheweke dirancang kanthi tundhuk karo standar DLMS / COSEM lan IDIS lan disertifikasi karo sertifikat DLMS, MID, IDIS kanggo njamin interoperabilitas liwat platform AMI.

Kanggo Informasi Luwih Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"