banner

Piranti Lunak

  • HES

    HES

    ElS-Collect minangka platform nglumpukake data adhedhasar awan sing bisa digandhengake karo macem-macem meter lan konsentrator data (DCU) liwat macem-macem saluran komunikasi (GPRS / 3G / 4G / PSTN / Ethernet, lsp.), Ndhukung protokol pengukuran lan industri (DLMS) COSEM, IDIS, IEC62056-11, Modbus, DNP3,…).

    Nggunakake platform adhedhasar web lan standar CIM (IEC61968 / IEC61970) nglindhungi utilitas saka monopoli layanan, nyedhiyakake saluran aman kanggo interaksi lengkap karo macem-macem aplikasi pihak kaping 3 kalebu nanging ora winates kanggo Tagihan, Vending, FDM, DMS, OMS, CIS, EMS lsp.

    ElS-Collect duwe struktur modular lan fleksibel sing bakal diinstal ing Oracle, Microsoft SQL Server, database PostgreSQL sing njamin dhukungan yuta meter uga fungsi standar anyar sing bisa diintegrasi karo server database HES utawa mung ngirim data sing diklumpukake menyang liyane aplikasi kanggo proses luwih lanjut. Desain cloud-based ngidini utilitas nginstal ElS-Collect ing stasiun tengah lan menehi akses menyang pangguna liyane ing endi wae lan tanpa syarat instalasi kanggo ngawasi remot lan ngontrol node pengukuran kanthi aman lan gampang.

    ElS-Collect ndhukung macem-macem fungsi kelas dunia sing bisa disesuaikan liwat desain modular lan syarat pelanggan.

  • MDM

    MDM

    EIS-Manage minangka manajemen data lan analisis platform adhedhasar SOA sing cerdas, sing bisa ngatasi jutaan data, kanthi cepet ngasilake macem-macem analytics lan laporan. EIS-Manage uga dirancang sarana modular lan cloud-powering kanthi efektif nyuda biaya metode instalasi klien / server kanthi sakabehe. Nglindhungi informasi sing penting, EIS-Manage bisa dilebokake karo sawetara basis data minangka server utama lan server database serep multi-lapisan sing komunikasi terus-terusan, nyedhiyakake informasi sing aman lan sinkronisasi. EIS-Manage ndhukung standar CIM (IEC61968 / IEC61970) supaya gampang sesambungan karo sistem HES liyane lan pihak katelu.

    Platform Meter Data Management (MDM) iki nduweni macem-macem modul sing bisa ditrapake kanggo ngatasi tantangan utilitas kaya kerugian energi, manajemen aset lan sistem monitoring trafo. Kabeh analytics konseptual kasebut bebarengan ngewangi utilitas kanthi tepat nglindhungi penghasilan lan aset, ngrencanakake jaringan distribusi sing bisa dipercaya lan nambah kepuasan pelanggan kanthi efektif. EIS-Manage ndhukung macem-macem basis data standar lan andal kaya Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL,… Nyedhiyakake mesin pelapor sing bisa dikustomisasi, modul GPS standar lan platform layanan pelanggan basis web sing ramah pangguna.

    EIS-Manage minangka sistem mandhiri utawa terintegrasi karo HES, ndhukung macem-macem layanan liwat struktur modular.

  • Vending

    Vending

    Ndhukung pelanggan prabayar kanthi sistem vending multi-fungsi minangka kabutuhan perusahaan utilitas sing nyedhaki pangukuran prabayar cerdas, nyedhiyakake layanan bidirectional sing cepet lan andal kanggo kabeh keperluan, saluran penjual lan pelanggan pangguna pungkasan.

    ElS-Vend minangka sistem vending adhedhasar awan sing bisa dioperasikake, ndhukung standar STS lan CTS (IEC62055) kanggo sesambungan karo Sistem Head-End liyane lan / utawa Manajemen Data Meter, nyedhiyakake token lan layanan manajemen saluran saluran sing aman. Terus nglacak kabeh pelanggan, transaksi lan token minangka prekara penting nalika sistem penjual menehi hasil karo pirang-pirang panjaluk ing wektu sing cendhak lan sawetara saluran penjual on-line uga Sistem Head-End Individual sing njaluk akeh data sejarah.

    ElS-Vend ndhukung macem-macem saluran vending (POS, Mobile, ATM, layanan web, CDU, lsp.) Kanggo nggedhekake kepuasan pelanggan kanthi layanan vending sing gampang, cepet lan 24/7 uga bisa nggampangake tantangan saben dinane. Sistem penjual multi-vendor iki bisa kanthi gampang lan aman nggedhekake tilas amarga kabeh pelanggan duwe akses menyang akun supaya bisa gampang tuku energi ing endi wae, kapan wae.

Kanggo Informasi Luwih Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
string (48) "/www/wwwroot/global.linyang.com/wp-content/cache"