spanduk

BS Single Phase

  • Meter Fase Tunggal kanthi Pangukuran Bi-Direksi LY-BM12

    Meter Fase Tunggal kanthi Pangukuran Bi-Direksi LY-BM12

    Meter LY-BM12 minangka meter fase konvensional sing larang regane, ditrapake kanggo pelanggan omah lan proyek sub-metering. Dheweke akurat lan dijaga kanthi fungsi anti-tamping, cocog karo koleksi penghasilan murah lan solusi perlindungan.

    Meter LY-BM12 dirancang adhedhasar struktur fleksibel sing nawakake sawetara opsi sesuai karo pasar lan klien.

  • Fase Tunggal ANSI Meter LY-ANSI11

    Fase Tunggal ANSI Meter LY-ANSI11

    Seri LY-AS minangka listrik listrik omah phase sing efektif kanggo nyedhiyakake akurasi lan linuwih.

    Meter seri LY-AS dirancang kanthi tliti karo standar ANSI, lan kanthi port komunikasi komunikasi RS485 opsional dibangun kanggo ndhukung aplikasi AMR.

  • Muter Anti-Tempering Meter Loro-BM13

    Muter Anti-Tempering Meter Loro-BM13

    Meter LY-BM13 minangka meter fase konvensional sing larang regane, ditrapake kanggo pelanggan omah lan proyek sub-metering. Dheweke akurat lan dijaga kanthi fungsi anti-tamping, cocog karo koleksi penghasilan murah lan solusi perlindungan.

    Meter LY-BM13 dirancang adhedhasar struktur fleksibel sing nawakake sawetara opsi sesuai karo pasar lan klien.

  • BS Keypad Meter Prepaid Meter LY-KP12B

    BS Keypad Meter Prepaid Meter LY-KP12B

    Meter LY-KP12B yaiku meter listrik prabayar papan tombol konvensional kanthi integrasi BS lan / utawa pamisah jinis pamisah, nyedhiyakake sarana kanthi akurasi lan linuwih, saéngga nyambungake sambungan phase siji.

    Meter LY-KP12B dirancang adhedhasar Token 20-bit sesuai karo spesifikasi STS, kanthi tundhuk karo standar IEC lan disertifikasi kanthi sertifikat STS lan SABS. Fungsi anti-tampering lan pambayaran sing kuat ndadekake piranti piranti murah kanggo solusi penghasilan lan solusi perlindungan.

  • Meter Fase Tunggal kanthi Pengukuran Energi Aktif LY-BM11

    Meter Fase Tunggal kanthi Pengukuran Energi Aktif LY-BM11

    Meter LY-BM11 yaiku konvensional level-phase konvensional, ditrapake kanggo para pelanggan omah lan proyek sub-metering. Iki akurat lan dijaga kanthi fungsi anti-tamping, cocog karo koleksi penghasilan murah lan solusi perlindungan.

    Meter LY-BM11 dirancang adhedhasar struktur fleksibel sing nawakake sawetara opsi sesuai karo pasar lan klien.

Kanggo Informasi Luwih

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Yen sampeyan pengin entuk informasi paling anyar, mangga isi formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita