Кинески паметен трифазен метар LY-SM360 фабрика и добавувачи |Линјанг

Мерачите LY-SM360 се напредни паметни трифазни броила за електрична енергија AMI, со интегриран PLC и/или безжичен комуникациски модул plug-and-play, применливи за станбени и мали клиенти C&I.

Мерачите LY-SM360 обезбедуваат комунални услуги со висок степен на точност и доверливост во мерењето и следењето на оптоварувањето и мрежните параметри, како и функциите против манипулации, што ги прави идеални уреди со ниска цена за собирање приходи и решенија за заштита.Тие се дизајнирани целосно во согласност со стандардите DLMS/COSEM и IDIS и сертифицирани со DLMS, MID сертификати за да се гарантира нивната интероперабилност преку AMI платформата.

Детали за производот

Ознаки на производи

Клучни спецификации

Електричен параметар

● Тип на поврзување: 3P4W

● Номинален напон: 23x220/380V, 3x230/400V, 3x230/415V (±30%)

● Номинална струја: 5A, 10A, 20A

● Фреквенција: 50/60 Hz ± 1%

● Димензии: 275 x 170 x 85 LWH (мм)

Комуникација

● Локална комуникација: оптичка порта, M-BUS (жичен/безжичен)

● Далечинска комуникација: PLC (интегрирана), GPRS/3G/4G (под капакот на терминалот)

Клучни функции

● Тарифи: 4

● Противуправување: магнетно поле, бајпас, отворено капакот на мерачот/терминалот, обратна енергија, фаза што недостасува или/или неутрална

● Периоди на наплата: 12 месеци

● Дневник на настани

● Контрола на оптоварување: прагови на време и моќност

● Вчитај профил

● Мерни вредности: kWh, kvah

● Моментални параметри: kW, kvar V, I, kva, F, PF

● Мулти-корисна работа: гас/вода/топлина

SM360-11
LY-SM360-22

Клучни карактеристики

● Внатрешно реле

● Двонасочно мерење

● Мерење со 4 квадрант

● Неутрално мерење

l Внатрешна или заменлива батерија како опционална

● Мерење на квалитетот на енергијата

● Економичен уред

● Следење на побарувачката

l Далечинска надградба

● Часовник во реално време

● Следење на побарувачката

l Далечинска надградба

● Часовник во реално време

● TOU

● Локална комуникација: оптичка порта, M-BUS (жичен/безжичен)

● Далечинска комуникација: PLC (интегрирана), GPRS/3G/4G (под капакот на терминалот)

● Противуправување: магнетно поле, бајпас, отворено капакот на мерачот/терминалот, обратна енергија, фаза што недостасува или/или неутрална

11-02

TOU

150-02

АМИ

150-06

КОНТРОЛА НА ВТОВАРУВАЊЕ

11-04

НЕУТРАЛНО МЕРЕЊЕ

150-03

ПРОТИВ ТАМПЕР

150-08

МОДУЛАРНА КОМУНИКАЦИЈА

sm1002

МЕРЕЊЕ ПОВЕЌЕ КОМНАРНИ

см3001

ДАЛЕЧИНСКО НАДГРАДУВАЊЕ

Протокол и стандарди

● IEC 62052-11

● IEC 62053-21/23

● EN 50470-1/3

● IEC 62056, итн

Сертификати

● IEC

● DLMS

● ИДИС

● G3-PLC

● СРЕДИНА

LY-SM360-33
12-03
D9
D10
300-7
300-6

  • Претходно:
  • Следно: