Fabrika e Kinës MDM dhe furnizuesit |Linyang

EIS-Manage është një platformë inteligjente e menaxhimit dhe analizimit të të dhënave të bazuara në SOA, e aftë të merret me miliona të dhëna, të gjenerojë me shpejtësi analitika dhe raporte të ndryshme.EIS-Manage është projektuar gjithashtu modulare dhe shërbime fuqizuese të bazuara në cloud, në mënyrë efektive reduktojnë kostot e përgjithshme të metodës së instalimit të klientit/serverit.Duke mbrojtur informacione të vlefshme, EIS-Manage mund të integrohet me disa baza të dhënash si serverët kryesorë dhe serverët e bazës së të dhënave rezervë me shumë shtresa, të cilët të gjithë komunikojnë vazhdimisht me njëri-tjetrin, duke ofruar një informacion të sigurt dhe të sinkronizuar mirë.EIS-Manage mbështet standardin CIM (IEC61968/IEC61970) për të bashkëvepruar lehtësisht me sistemet e tjera HES dhe të palëve të treta.

Kjo platformë e Menaxhimit të të Dhënave të Matësit (MDM) ka një sërë modulesh të aplikueshme për t'u marrë me sfidat e mëdha të shërbimeve si humbja e energjisë, menaxhimi i aseteve dhe sistemi i monitorimit të transformatorëve.Të gjitha këto analiza konceptuale së bashku ndihmojnë shoqëritë të mbrojnë me saktësi të ardhurat dhe asetet e tyre, duke planifikuar për një rrjet të besueshëm shpërndarjeje dhe për të rritur në mënyrë efektive kënaqësinë e klientit.EIS-Manage mbështet baza të ndryshme standarde dhe të besueshme të të dhënave si Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL, … Ofrimi i motorit të avancuar të raportimit të personalizueshëm, moduleve standarde GPS dhe platformës miqësore për përdoruesit e shërbimit të klientit të bazuar në ueb.

EIS-Manage si një sistem i pavarur ose i integruar me HES, mbështet shërbime të ndryshme nëpërmjet strukturës së tij modulare.

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Funksionet kryesore (MDM)

VEE

Menaxhimi i shumë shërbimeve

GIS

POD

Menaxhimi i të dhënave të faturimit

Raportimi dhe analiza (formatet CSV, XLS, TXT, PDF, XML, HTML të personalizueshme)

14997498210
14155491189-1

  • E mëparshme:
  • Tjetër: