Tala Fou - Meaalofa mo le Aso o le Atunu'u -Sihong Photovoltaic Power Generation Application Leading Base na taulamua ile Connecting Grid.

I le aso 30 o Setema, CGN Linyang poloketi i le Sihong Photovoltaic Power Generation Application Leading Base ma le manuia na fesoʻotaʻi faʻatasi, o se meaalofa tele mo le National Day.

n404

Mai le "amata" i le "laina fetoaiga", o le fausiaina o le poloketi na o le 5 masina.O ia mea na ausia na mafai ai e Sihong ona taʻitaʻia le faavae o loʻo savali i luma o le 10 taʻitaʻia faʻauluga eletise eletise faʻavae i le atunuʻu atoa ma avea ai ma "taʻitaʻi" o le vaega lona tolu o faʻatonuga taʻitaʻia.

A maeʻa le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le eletise, "Suihong taʻitaʻia faavae" ua faʻatatauina e maua ai le malosi faʻaletausaga o le 650 miliona kWh, ma se tupe maua lafoga e sili atu i le 30 miliona RMB, lea o le a faia se sao taua i le faʻalauiloaina o le faʻaitiitia o le mativa. i le itu i sautesisifo o mauga, faʻalauteleina le faʻalapotopotoga o le tamaoaiga o le siʻosiʻomaga o lo tatou itumalo ma faʻavaveina le atinaʻeina o le tamaoaiga o le itumalo atoa.

n401

Faigafaiva ma faiga fa'asososo ole la

Sihong ta'ita'ia le poloketi autu o lo'o i totonu o le vaituloto tiangang ma le vaituloto o xiangtao o le Itumalo o Sihong, itumalo o Jiangsu.E fa'aogaina atoa ai le vai lautele ma le tele o punaoa malamalama e fausia ai le poloketi muamua 500MW photovoltaic power generation project.Faatasi ai ma i latou, e leai.2 ma le leai.4 galuega faatino sa teu faafaigaluega ma fausia e le CGN linyang Renewable energy sihong Co.,Ltd.faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe faʻaalu e tusa ma le 1.2 piliona RMB

Ua iloa o le CGN linyang no.2 ma le leai.4 galuega faatino e aofia ai se eria e uiga i 6016 mu, faatasi ai ma se gafatia faapipiiina o le 200MW, e faaaoga ai se tasi tioata tioata 315W lua itu photovoltaic modules.A maeʻa le poloketi, o le gaosiga o le eletise faaletausaga o le a tusa ma le 256.64 miliona kWh i le tausaga muamua, ma o le eletise faaletausaga o le a oʻo atu i le 240.94 miliona kWh i le 25 tausaga faʻagaioiga.

n402

Fuafuaga ma le mamanu o le Sihong Photovoltaic Power Generation Application Leader Base

Sihong ta'ita'ia le poloketi faavae fa'aaogaina le faiga fa'atupuina o le "faigafaiva ma le solar generation generation", "i luga e mafai ona fa'atupuina le eletise, pito i lalo e mafai ona fa'atūina i'a", o se fa'ata'ita'iga atoatoa fa'avae e tu'ufa'atasia le fa'ata'ita'iga fa'atekonolosi fa'atekonolosi ma uiga fagota ma fa'ato'aga.Faatasi ai ma i latou, o faigafaiva e faʻaleleia atili ai le lelei o oloa faʻafefeteina e ala i le faʻaleleia lelei o faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi.Fa'ata'ita'iga fa'ato'aga fa'ama'i fa'avae i luga ole Initaneti o mea e mafai ona iloa ai le mata'ituina o taimi moni ma le fa'atonuina o le fa'atonuga ole si'osi'omaga.O lo'o fa'atatauina o le tau aofa'i fa'aletausaga a le fagotaga ta'uta'ua a Sihong o le a i le va o le 40 miliona ma le 50 miliona RMB.

I le lumanaʻi, o le a tuʻufaʻatasia e le malo o le itumalo o Sihong le faʻaogaina o punaoa faʻapitoa a le sihong e taʻitaʻia le faavae e fausia ai se tulaga lanu meamata e ala i le tuʻufaʻatasia o "matagi, fagota, Solar ma femalagaaiga".

n403

Va'aiga Va'aiga Va'aiga o le vaega o galuega fa'afaifaiva Fa'afaiva i Tiangang Lake

A maeʻa le faʻaogaina o le sihong county photovoltaic power generation application leading base, e faʻamoemoe e iloa le 650 miliona KWH o le gaosiga o le eletise photovoltaic, faʻasaoina le 260,000 tone o koale masani ma faʻaitiitia le 640,000 tone o carbon dioxide emissions i tausaga taʻitasi, i le taimi nei, iloa le fegalegaleaiga lelei i le va. atinae tau tamaoaiga, faasaoina o punaoa ma le puipuiga o le siosiomaga.

n405

Poloketi laina CGN ile Sihong Photovoltaic Power Generation Application Leader Base


Taimi meli: Feb-28-2020