Tala Fou - Ole a talimalo Linyang ile isi Saina SoG Sillicon ma le PV Power Conference (15th)

I le aso 8 o Novema, na faia ai le 14th China SoG Silicon and PV Power Conference (14th CSPV) i Xi'an.Ta'ita'ia e faiga fa'atekonolosi a le lalolagi atoa, na fa'aalia atoatoa ai e le fonotaga le avanoa e mafai ai e le alamanuia ma fa'amoemoe e fesoasoani i kamupani PV i totonu o le atunu'u e fa'aleleia atili a latou fa'atauvaga autu ma fa'aitiitia tulaga lamatia o maketi ma fa'alauiloa le atina'e gafataulimaina ma le soifua maloloina o le alamanuia photovoltaic a Saina.

112

O Mr. Shi Dinghua, sa avea muamua ma sui o le aufaigaluega a le Fono a le Setete ma le Taitaifono mamalu o Saina Renewable Energy Society, Mr. Wang Bohua, Failautusi Aoao o China Photovoltaic Industry Association, Wang Sicheng, Tagata Suʻesuʻe o le Energy Research Institute of National Development and Reform Commission, Academician Yang Deren o le Iunivesite o Zhejiang, ma Mr. Wu Dacheng, Faatonu Sili o Saina Renewable Energy Society , Sui mai le aufaipisinisi, sui o le aufaasālalau, ma le faitau afe o malo mai totonu ma fafo na auai i le fonotaga.O le fonotaga na talimalo ai le polofesa o Shen Wenzhong, le sui peresitene ma le failautusi aoao o le CSPV, le faatonu o le inisitituti suʻesuʻega o le malosi o le la o le Shanghai Jiaotong University, ma le taitaifono o le Shanghai Solar Energy Society.

O Mr. Lu Yonghua, Peresitene o Linyang Group ma le Taitaifono o Jiangsu Linyang Energy Co., Ltd., na valaʻaulia e tuʻuina atu se tautalaga amata i le konafesi, ma faʻaalia aloaia ai o Lin yang o le a ave i luga o Longji e talimalo i le 15th CSPV Conference i Nantong, Jiangsu.

I le sauniga o le sisiga fu'a mulimuli ane, na tuuina atu ai e le polofesa o Shen Wenzhong, o le na faatulagaina le Shanghai Solar Energy Society, le fuʻa o le konafesi i le isi faafoeina Mr. Gu Yongliang, le sui taitaifono o Jiangsu Linyang Photovoltaic Technology Co., Ltd., ma sa ia taitaia e fai ma sui o le kamupani.

Linyang Group na ulufale atu i le gaosiga o gaosiga o le photovoltaic i le amataga o le 2004. I le 2006, na lisiina lelei i le NASDAQ i le Iunaite Setete.E masani lava ona tuuto atu i le "fausiaina o le lalolagi ia sili atu ona lanumeamata ma faaleleia atili le olaga."I tausaga talu ai nei, na taulaʻi ai Lin Yang i le atinaʻeina ma le fausiaina o ituaiga eseese o le tufatufaina atu o le eletise photovoltaic i sasaʻe o Saina.I le taimi nei, e lata i le 1.5GW fale eletise e feso'ota'i ma le 1.2 GW o galuega fa'aagaaga.E saofagā e tusa ma le 1.8 piliona le malosi mama i le sosaiete i tausaga taʻitasi ma faʻaitiitia ai le tusa ma le 1.8 miliona tone o le carbon dioxide.Linyang teu faafaigaluega i le 2GW "N" ituaiga lua-itu maualuga-lelei suauu sola ma vaega i aso vave.I le taimi nei, o le malosiaga tu'ufa'atasia o le vaega muamua o le 400MW afa-mata'itusi lua-itu-lua-tioata vaega ua oʻo atu i le 350W, lea na oʻo i le tulaga maualuga faavaomalo.

111

Taimi meli: Mati-05-2020