Tala Fou - Linyang Energy fa'atinoina le fa'avasegaina o le malosi o le fuaina o le malosi o le fonotaga galue i lalo ole IoT

I le aso 27 o Iuni, 2019, o le fonotaga galue o le "fa'avasegaina o le eletise i lalo o le Initaneti o mea" na lagolagoina e le komiti fa'atekinisi a le atunu'u o le fa'avasegaina o meafaigaluega eletise ma faia e Jiangsu Linyang Energy Co., Ltd. sa faia i Jiangsu Qidong Xianhao International Hotel.O Zhu desheng, sui pule sili o Linyang Energy, na taitaia le fonotaga.Hou xingzhe ma Deng wendong, sui taʻitaʻifono o le uluai komiti laiti a Saina komiti tulaga faatonuina meafaigaluega eletise, Zhang Lihua, failautusi aoao, Xiao Yong, ma le 20 tagata tomai faapitoa sinia mai Saina i saute Power Grid, faiga fua ma alamanuia mita na auai i le fonotaga. .O Mr. Fang Zhuangzhi, sui peresitene o le vaega o Linyang, o le pule sili o le Linyang Energy smart energy na faia se lauga faafeiloai.

131

I le amataga o le 2019, na tuʻuina atu ai e le setete o Saina le fuafuaga faʻavae o le fausiaina o "ituaiga e tolu ma lua fesoʻotaʻiga" i sauniga e lua e fausia ai se lalolagi-vasega ma fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti o mea.O le South Grid na tuʻuina atu foʻi le fuafuaga o le eletise eletise.O le faʻamoemoe o lenei fonotaga o le suʻesuʻeina ma faʻatalanoaina le atinaʻe o le itu ma le faʻatulagaina o le fuaina o le eletise i Saina i lalo o le tulaga fou.

I le fonotaga, na faailoa mai ai e Zhu Desheng, le sui pule sili o Linyang Energy le agaga, iugafono ma tulaga masani faavaomalo a le komiti IEC 13 fonotaga faaletausaga na faia i Budapest, Hanikeri ia Me i lenei tausaga.O Mr. Hou Xingzhe, Mr. Xiao Yong, Mr. Yuan Ruiming ma Ms. Zheng Xiaoping na folasia ma Fetufaai mataupu talafeagai i le faasologa, ma faia talanoaga fegalegaleai mafanafana ma le au auai.

Mulimuli ane, o Zhang Lihua, le failautusi aoao, na fuafuaina le faʻatonuga, taulaiga ma le fuafuaga o le galuega masani o le fuaina o le malosi eletise i lalo ole Initaneti o mea.

I le avea ai o se tasi o atinaʻe taʻutaʻua i le eletise mita eletise i Saina, o le Linyang Energy e faʻapipiʻi taua i taimi uma ma auai malosi i le faʻatulagaina o tulaga faʻatekinisi oloa talafeagai i le fale ma fafo, e saofagā i le atinaʻeina faʻapitoa o le alamanuia ma faʻavaeina se faavae mautu. mo le atinae gafataulimaina o le kamupani.

132

Taimi meli: Mati-05-2020