Tala Fou - Jiangsu Linyang Energy Co, Ltd.

Faasilasilaga Nu. Lin 2021-05

Stock Short Name: Linyang Energy

Fa'ailoga Fa'atau: 601222

Bond Igoa Puupuu: Linyang Convertible Bond

Fa'ailoga Fa'amau: 113014

Debt/Equity Swap Igoa Puupuu: Linyang Debt/Equity Swap

Fetufaaiga Faailoga: 191014

 

Ua fa'amaonia e le Kamupani ma sui uma o le Komiti Fa'atonu o fa'amatalaga na fa'aalia e leai ni fa'amatalaga sese, fa'amatalaga fa'asese po'o ni mea fa'aletonu, ma e tatau ona tu'u fa'atasi ma le tele o noataga mo le moni, sa'o ma le atoatoa o fa'amatalaga fa'aalia.

Faamanatu Taua:

1. Jiangsu Linyang Energy Co., Ltd. (o loʻo taʻua mulimuli ane o le "Kamupani") e faʻamoemoe e ausia se tupe mama e faʻatatau i ana tagata e umia sea i le va o le 980 RMB miliona ma le 1.120 RMB piliona i le 2020, lea o le a faʻateleina i le va o le RMB 280 miliona ma RMB 420 miliona pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, faatasi ai ma se siitaga i le va o le 40% ma le 60%.
2. O tupe mama e fa'atatau i tagata e umia sea pe a mae'a le toesega o tupe maua ma gau i le va o le 951 miliona yuan ma le 1.086 piliona yuan.Pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o le a siitia i le va o le 272 miliona yuan ma le 407 miliona yuan, faatasi ai ma le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga i le va o le 40% ma le 60%.

I. Fuafuaga o galuega mo lenei vaitau

1. Vaitaimi o fa'atinoga

Mai Ianuari 1, 2020 ia Tesema 31, 2020.

2. Fa'aaliga Fa'atino

1) E tusa ai ma le uluaʻi faʻatusatusaga a le matagaluega o tupe, o loʻo faʻamoemoeina o le tupe mama e faʻatatau i tagata e umia sea i le 2020 o le a i le va o le 980 miliona yuan i le 1.120 piliona yuan, lea o le a siitia i le va o le 280 miliona yuan i le 420 miliona yuan pe a faʻatusatusa i. o le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, ma le siʻitia i le va o le 40% i le 60%.

2) O tupe mama e fa'atatau i tagata e umia sea pe a mae'a le toesega o tupe maua ma tupe leiloa e le o toe fa'aauau i le va o le 951 miliona yuan ma le 1.086 piliona yuan.Pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, e siitia i le va o le 272 miliona yuan ma le 407 miliona yuan, faatasi ai ma le siʻitia o tausaga taʻitasi i le va o le 40% ma le 60%.

3) E le'i su'eina e le au tausitusi fa'amaonia le fa'atinoina o galuega.

II.Fa'atinoga i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai

1. Tupe mama fa'atatau i tagata e umia sea: RMB 700 miliona;tupe mama fa'atatau i tagata e umia sea ina ua mae'a toesega tupe maua ma gau: RMB 679 miliona.

2. Tupe maua ile sea: 0.40 yuan.

III.O mafuaʻaga autu mo le faʻatupulaia o faʻatinoga i le 2020

1. Le a'afiaga o pisinisi autu

1) I le vaitaimi o lipoti, na faoa e le kamupani avanoa maketi vavalalata, e mafua ai le vave faateleina o poloaiga mai fafo.E le gata i lea, ona o le faʻaleleia atili o le faʻatulagaina o oloa, na faʻateleina ai tupe mama, lea na faʻateleina ai le faʻatupulaia o galuega.

2) I le vaitaimi o lipoti, o le kamupani EPC PV system integration pisinisi na faʻaauau pea ona faʻaauau, ma faʻaleleia atili tomai faʻatautaia o poloketi.O le tele o galuega tau eletise sa fa'apipi'i fa'atasi ma le isi, ma fa'atupuina ai le si'itia o tupe maua a le EPC.

2. Le a'afiaga o tupe maua ma tupe leiloa e le toe fa'aauau

I le vaitaimi o ripoti, na siitia ai tupe mama ma tupe leiloa a le kamupani pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga na te’a nei, lea na afua mai i le siitia o tupe fesoasoani a le malo na maua e le kamupani, ae e leai se aafiaga tele i le faatupulaia o galuega a le kamupani.

IV.Faamanatuga lamatia

E le'i su'eina e le au su'etusi fa'amaonia le fa'atinoina o galuega a le kamupani ma e le'i tu'uina atu fo'i ni fa'amatalaga fa'apitoa i le talafeagai ma le fa'aeteete.E leai se fa'aletonu tele e a'afia ai le sa'o o fa'aaliga fa'atinoga.

V. O isi fa'amatalaga

O fa'amatalaga fa'amatalaga o lo'o i luga e na'o fa'amatalaga muamua.O fa'amatalaga fa'apitoa ma sa'o e tatau ona fa'atatau ile lipoti fa'aletausaga 2020 su'etusi fa'ailoa aloa'ia e le kamupani.Fa'amolemole fa'alogo lelei ile fa'alavelave fa'afaigaluega.

 

Lenei e ala i le logo i luga

Jiangsu Linyang Energy Co., Ltd.

Komiti Faatonu

Ianuari 27, 2021

 

 


Taimi meli: Ian-29-2021