Tala Fou - Linyang Energy Fa'atino le Semina Fa'ainisinia a Saina Smart Metering Infrastructure Alliance

Talu ai nei, na lagolagoina e le Secretariat a China Smart Metering Infrastructure Alliance ma faʻatautaia e Jiangsu Linyang Energy Co., Ltd., o le "Technology Symposium of Electricity Meter Reliability" na faia ma le manuia i Nanjing.E silia ma le 90 tagata tomai faapitoa o vaega galulue mai vaega eseese o suesuega faasaienisi, alamanuia ma talosaga sa auai i lea fonotaga.

测量联盟1

Taulai atu i le tulaga faatuatuaina o alamanuia fuaina ma le fuaina oloa i lenei konafesi, na talanoaina e tagata le tekinolosi faatuatuaina o mita eletise atamai ma suesue le faatuatuaina o le suega metotia o mita eletise atamai, suʻesuʻe le agai i luma atinae o le faatuatuaina o mita eletise atamai.O le faʻamoemoega o le fonotaga o le taʻitaʻia lea o le atinaʻeina ma le alualu i luma o le alamanuia atoa i mamanu eseese ma le gaosiga o fesoʻotaʻiga, e pei o le manatu fou o le mamanu, filifiliga faasaienisi o meafaitino, faʻamalamalamaina le faʻatulagaina o tekinolosi, ma taumafai e eli ma fuafua le lamatiaga o loʻo natia. ma sootaga vaivai o oloa, ina ia faaleleia lelei le tulaga faatuatuaina o oloa i le alamanuia atoa.

测量联盟2

I le fonotaga, o le sui pule sili o Linyang Energy, Mr. Ren Jinsong na ia tuuina atu se tautalaga e avea ma sui o le faalapotopotoga.Fai mai Mr. Ren i se faamatalaga e faapea o Saina o se atunuu tele o le gaosiga o mita watt-hour.E ala i le faʻatau atu o le mita watt-hour i le maketi faʻavaomalo, Linyang Energy, e pei o le watt-hour mita gaosiga atinaʻe, o loʻo tulimatai atu i le vaʻaia o tulaga o loʻo i ai nei o le watt-hour mita system o loʻo galue e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo ma faʻamoemoe e mafai e lenei fonotaga ona taʻitaʻia. le watt-hour mita gaosiga atinaʻe e tuʻufaʻatasia le tulaga o oloa i le fale ma fafo e taulaʻi i le faʻaleleia o le lelei o oloa ma le mafai, faʻaleleia le suiga o atinaʻe mita eletise i se atinaʻe maualuga, ma faʻaleleia le faʻalauiloaina o oloa i le maketi faavaomalo .

测量联盟3

测量联盟4

I le taimi o le fonotaga, na faʻafeiloaia e taʻitaʻi talafeagai o le Alliance sui fou ma faia fuafuaga mo le galuega a le Alliance i lenei tausaga.O le su'ega fa'atuatuaina e fa'atatau i le mita atamai watt-hour na fa'alauiloaina e le China Electric Power Research Institute.O le fonotaga sa i ai se talanoaga loloto i luga o le mamanu faavae o meafaigaluega faatuatuaina, o vaega autu o le suega faatuatuaina o mita eletise faatelevaveina e ala i le vevela ma le susu, itu autu o le faaletonu fua faatatau i le vaitaimi atoa o le olaga o mita eletise, le faatuatuaina. su'esu'ega ole 16 tausaga ole ola ole mita ole eletise, ole fa'aogaina ole fua fa'atatau ole mita ole eletise, ma le fa'amaoniaina o mita eletise.

O lenei semina ua faʻamalosia atili ai le fesoʻotaʻiga ma fefaʻatauaʻiga i le va o suʻesuʻega faasaienisi, alamanuia ma le malosi o atinaʻe mita, ma e taua tele i le faʻaleleia atili o le tulaga faʻatuatuaina o mita eletise atamai, faʻalauteleina le faʻamaopoopoina o le atinaʻeina o filifili pisinisi ma le fausiaina o le Initaneti.I le lumanaʻi, Linyang Energy, faʻatasi ai ma le tele o paaga i totonu o le alamanuia, o le a faʻaauau pea ona faʻalolotoina le alamanuia mita o le malosi, faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega i suʻesuʻega i luga o le lelei o oloa ma le faʻamaoni, ma faʻalauteleina le atinaʻeina ma le alualu i luma o tekinolosi fua faʻatatau i Saina, o lea. ina ia tu'uina atu oloa sili atu e tautua ai le numera tele o tagata fa'aoga eletise.Linyang Energy o lo'o taumafai e avea ma oloa muamua ma fa'agaioiga auaunaga i le lalolagi atoa o le atamai fa'asologa, malosi fa'afouina ma le fa'aleleia o le malosi.


Taimi meli: Apr-30-2021